Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Рецензії

На замовлення)

(Рецензія на твір: ////, автор: Надія)

© Щєпкін Сергій, 26-12-2019
Ну що ж, раз Ви так, то будь ласка, тримайте)
Попереджаю відразу – в мене таке враження, що це з мене знущаються. Я чесно)
Найперше – якби я з повагою звертався до людини, то я би ні в якому разі не написав її імені неправильно. Тобто я написав би його правильно. Якби з повагою.
Найдругіше – навіщо Ви написали, що «поза конкурсом»? Хіба й так не зрозуміло? На паркані ніхто ніколи не пише «паркан», там пишуть щось інше)
Третячок – повно помилок. Всіляких. І технічних через набирання тексту, і неуважних, і відмінки, і орфографічних, і пунктуаційних, і знаних сленґових, і небачених українських. Причому їх видно не коли читаєш, а коли просто кинеш оком на текст.
На яких є бажання зупинится :
«попутчиця по поїзду» – все що ворд підкреслює червоним, перевіряйте у словниках і намагайтесь знайти інше, краще слово;
«культпохід групи на каву чи в кіно.» – численна фраза із радянського кіно;
«прибрато» – це слово означає не вільне подання матерії тексту, як мабуть хотілося, воно означає просто людину без інтелігентської освіти. Таке слово нормальне на вухо тим, для кого «інтелігент» – слово лайливе. Х-ха, інтелігентішко)
Сюжет – я спочатку розповім дещо, щоб Ви розуміли – мені з музики найбільше подобається рок-н-рол і деякий панк, а із живопису – Ван Гог, і це абсолютно серйозно! Ви уявляєте це? Так от, на такий сюжет панки кажуть «мило». Чому? Тому що в них, гадів, бачте, така уява, що вони «із життя» таких і стільки історій Вам понарозказують, що вагонами прийдеться вивозити. Образливо це для Вас чи ні, але я теж не можу брехати Вам і не сказати вголос свою чесну точку зору, яка, що б Ви там не подумали, ні в якому разі не претендує бути чеснішою від Вашої. Ну і справді, невже хтось може думати, що інші не бачать того, що й вони? Про щось незвичайне потрібно писати, типу якусь пояснювальну, а не заяву на відгул. До речі, дуже вдале порівняння, не замітили? Пояснювальна – це абсолютно інша справа, ніж заява на відгул.
Ідея, мета, чого найбільше хотів автор – найкраще, що я міг розгледіти і впіймати – це те, що попутниця розповідає про своє життя так, як би вона хотіла, щоб воно пройшло. Можливо про щось жалкує по-справжньому, але з написаного Вами я їй, попутниці, не вірю – якою була, такою і залишилась.
Останній абзац зайвий і шкідливий – автор розтлумачує недолугому читачу, щоб він, недолугий читач, все зрозумів правильно, а то ще автор винен буде.
«Ми мовчки слухали жахливу розповідь, аж поки потяг не зупинився повністю і ми всі не повиходили на білий світ із уявного безсвіття» Пропоную так все закінчити)
Якби це був конкурс, я би не дозволив собі про рок-н-рол і Ван Гога, і про те, що подобається, а що ні.
І Надіє, Ви як хочете, але приберіть на Бога оте моє ім’я із заголовків, бо все одно я дозволяю і іншим це читати і рецензувати)
Дякую за довіру і увагу.
Натхнень Вам!
:-) Щєпкін, той хто не хоче нічого поганого)
P.S. У суді (мультик такий) : Покладіть будь ласка руку на Біблію і скажіть, що то не Ви поставили собі "Дуже подобається" ))
  Додати свій відгук!
 
CAPTCHA:
(антиспам, введіть три ЧОРНІ літери)
captcha image
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.89636492729187 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …