Повідомляю, що віднині я буду приймати на конкурс твори лише тих авторів, які зареєструвались на ГАКу до другого квітня цього року. Твори всіх інших авторів будуть прийматись лише як позаконкурсні.
Наголошую, що цим я уточнюю, а не змінюю правила конкурсу.
Це уточнення вмотивоване ось чим. Як сказано в умовах конкурсу, визначення переможця відбуватиметься шляхом голосування між самими учасниками. Це означає принципову можливість такого способу нечесної гри: якийсь учасник конкурсу надсилає мені з різних електронних адрес декілька творів – нехай і слабеньких,– підписавши їх різними іменами, і тим самим штучно збільшує вагу свого голосу на стадії визначення переможця. На таку можливість шулерства, до речі, колись вказала Галина Михайловська. Я тоді відповів, що вірю в порядність конкурсантів.
На жаль, один із них все-таки вирішив піти тернистим шляхом обману. Учора я отримав твір, автора якого я вичислив. Ним виявилася людина, яка раніше подала свій твір на конкурс, але під іншим ніком. В принципі, можна було би зняти її з дистанції, але я не хочу позбавляти цю людину шансу на перемогу, раз їй та перемога так потрібна, що вона заради неї готова на нетрадиційні (будемо так казати) дії.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design