"у програмі передач назавтра самі позавчорашні новини."
моє.
...
Я поглину всі нещастя
І вибухну від вмісту мого шлунку
Збоку видаватиметься, що це просто праця над собою, страждання заради принципів чи ідей...
Та насправді суть усієї тої боротьби - поглинання отрути великими дозами.
Хіба це не радість? Хіба не чудо?
Коли тебе годують, згодовують тобі усе гімно світу, напихають катастрофами, вбивствами, депресіями (інших таких, як і ти), расизмами, шовінізмами, миш'яком, героїном, тютюном, горілками всіх видів,
а тобі все ще буває класно?!
І ти кажеш: давайте, я не боюся нічого, мені часто ставлять клізми в якості профілактики, тому не боюся інтоксикації вашою гидотою. З'їм і вашу дурість і мудрість, і силу, і слабкість, і вас, і ваші голодні очі, такі ж голодні, як і мій шлунок, так само отруєні шлунки теж з'їм. Якось отак - звик до травлення різноманітної фігні. І абсолютно наплювати на прибуток. Весело мені. Жеру, бо радісно, що не бере мене. І хочеться знов від цього радіти.
Не те, щоби класно харчуватися гімном...
Просто... Переважно нічого іншого не подають.
Не кожен витримає сніданок із тих новин із десертом тої "чудесної" музики.
А в мене - хоч смійтеся, хоч плюйтеся, хоч плачте... ся... - є протиотрута, Є! Я мою кого любити. і люблю.
Тому можна жерти. Доки не отруять якимсь місцевого розливу хххксином, сволочі))...
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design