Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2698
Творів: 51510
Рецензій: 95976

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 52349, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.226.82.17')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Поезія Поезії

Катрану

© Nada, 05-09-2024
Тут димно, темно, ромно. На дні, де ти часто зависаєш.
Натягнуті мої нитки-нерви і струни твоєї електро-гітари, що тонко затягує блюз.
Розширююсь, звільняю підсвідоме. розслабляюсь і повільно стелюсь на дно. ВІдмикаю перший поверх-свідомість і м'ягко призимляюсь.
Воно маленьке, безкрає. Його не видно, та відчутно всюди. Побачивши своє підсвідоме - дізнаюсь все.
З відси нижче не впаду, але краще і не відштовхнусь. Далі вглиб нікуди, лише наскрізь - до серця, до сонця.
Тут закінчення всіх головних центрів і початок нових. Імпульс всіх процесів. Тут стається перша і остання іскра.
Хтось ніколи не спускається в своє підвальне приміщення, а ти береш найжирніші акорди. Можливо, не кожен їх почує, та кожен відчує.
Тут все обставлене в твоєму стилі: ретро-блюз, пристрасть, відчайдушність, є легка плинність  та трохи п'яності, пряності.
В твоїх струнах, наче в моєму волоссі, зашиті наші ДНК.
Безкордонів, без сорому, вільний, глибокий.
Палке та  стримане твоє серце, пекельна як лава кров. Вона настільки палюча, що стине в жилах. Від того, на тобі і попел.
Коли занесло десь за риф, коли частково відкинуло хвилею, коли зайшла за якийсь рубіж зі знаком "не". В якийсь момент дозволила собі. Ти не виправляєш і не повчаєш. Уважно, з розумінням слухаєш. Мої історії впадають в тебе палючим алкоголем, гірким тютюном.
Вони наповнюють, дурманять і змивають межі дійсного. Ти приймаєш цю ще одну сповідь, історію і кладеш її на рифи.
Той, від кого можна не приховувати. Той, хто грає на всіх акордах і знає всі тони душі. Обіймами пом'якшуєш людський сором.
А коли ти смієшся, - я бачу діамант серед скель. Глибоко в їхній середині, променіє світло.
Твоя посмішка пом'якшує всі могутні, гострі, найміцніші грані і вони, під цим світлом,  стають невагомими.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.047075986862183 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати