Шановні автори та читачі сайту "Гоголівська Академія".
Хочу повідомити, що прийом творів на конкурс поезії "Співзвучність поетичного рядка" завершено. B конкурсі зареєстровано 14 поетичних творів. Усі конкурсні твори можна прочитати на сторінці конкурсу: http://gak.com.ua/authors/66424
Також нагадую, що
- Обговорення та оцінювання творів триватиме з 9 по 14 грудня. Брати участь в рецензуванні та обговоренні конкурсних робіт може будь-хто.
- Оприлюднення імен авторів та оголошення переможців відбудеться 15 грудня.
Правила оцінювання:
- Зараховуються лише оцінки, виставлені іншими учасниками конкурсу. Кожен учасник надає оцінки творів інших учасників, надіславши їх на електронну скриньку конкурсу poetry.gak2019@gmail.com Надання оцінок від кожного учасника є обов’язковим.
- Автори сайту, які не беруть участь у конкурсі, за бажанням можуть виставляти конкурсним творам власні оцінки, але вони не будуть враховуватися у підсумку конкурсу.
- Оцінки виставляються за шкалою від 1 до 10 балів, де 1 – мінімальна, 10 – максимальна оцінка.
- Оцінки надсилаються до 14 грудня включно (до 24:00).
- У конкурсі перемагає твір який отримає найбільшу кількість балів.
- Переможцю надається почесне право проведення наступного літературного конкурсу на сайті «Гоголівська академія».
- Організатор конкурсу залишає за собою право визначати додаткові заохочувальні номінації на підставі статистики обговорювання і оцінювання творів, але ці дані не впливатимуть на основну оцінку.
- Організатор виконує суто адміністративну функцію, не бере участь у конкурсі і не виставляє учасникам власних оцінок.
Щиро дякую всім, хто надіслав вірші на конкурс, та бажаю успіху.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design