Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51022
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 47434, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.16.66.206')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Поезія конкурс

Конкурс поезії «Літо: мандри і пригоди»

© Вікторія Штепура, 01-08-2019
Умови конкурсу

1. Тема: «Літо: мандри і пригоди». Визначення «Мандри і пригоди» за бажанням авторів можна трактувати у широкому сенсі – не лише фізичному, але й психологічному. Але дія мусить відбуватися влітку.
2. Формат:  поетичний твір
3. Жанр: довільний, будь-який.
4. Мова: українська
5. Кількість творів від одного автора: не обмежена.
6. Об’єм:  до 1000 слів.
7. Твори надсилати на електронну пошту: konkursgak2019@gmail.com . У назві листа бажано вказати формат твору («проза» або «поезія»).
8. Термін завершення надсилання творів: 6.09. 2019 до 24:00.
9. Твори викладатимуться  на сайт анонімно, прозові у розділі «Проза», поетичні у розділі «Поезія», з 7.09. 2019.
10. Терміни обговорення і оцінювання: з 7.09. 2019 до 14.09.19. Брати участь в обговоренні і рецензуванні може будь-хто.
11. Правила оцінювання:
- у конкурсний залік зараховуються лише оцінки, виставлені іншими учасниками конкурсу. Кожен учасник незалежно від того, у якому форматі він виступає сам (проза або поезія), надає оцінку (у балах) як прозовим, так і поетичним творам, що беруть участь у конкурсі. Надання оцінки від кожного учасника є обов’язковим.
- учасники спільноти, шо не беруть участь у конкурсі, за бажання можуть виставляти конкурсним творам власні оцінки, але ці оцінки не будуть враховуватися у конкурсному заліку.
- оцінки виставляються від 1 до 10 балів, де 1 - мінімальна, 10 максимальна.
- учасники конкурсу надають оцінки АНОНІМНО, надсилаючи їх на електронну пошту konkursgak2019@gmail.com . Оцінки надсилаються до 14.09.19 включно (до 24:00). Бажано кожному учаснику надавати список балів, виставлених іншим учасникам конкурсу, в одному листі.
- Оприлюднення імен авторів і підрахунок отриманих балів відбувається з 15.09. 2019.
- Переможці у форматах «проза» і «поезія» визначаються окремо.  У кожній номінації перемагає твір, який отримає загальну найбільшу суму балів.
-  Організатор лишає за собою право визначити додаткові заохочувальні номінації на підставі статистики обговорювання і оцінювання творів, але ці дані НЕ впливатимуть на основну оцінку.
- Організатор виконує суто адміністративні функції, не бере участь у конкурсі і не виставляє учасникам власних оцінок.
12. Додаткові зауваження (на випадок якихось технічних порушень у мережі):
  - кожен твір, надісланий на пошту, буде отримувати підтвердження від організатора, що  він надійшов і зарахований. Якщо підтвердження не з’явиться протягом доби – надсилайте лист з твором ще раз (може, якийсь збій).
   - у випадку непередбачуваних порушень у роботі провайдера викладення творів на сайт  і оприлюднення оцінок можуть трохи затриматися. Якщо таке трапиться – не варто перейматися. Усе все одно буде).

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Вікторія Штепура, 13-09-2019

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Okaida, 31-08-2019

Шановні поети, долучайтеся активніше!

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Вікторія Штепура, 17-08-2019

Шановні поети, надсилайте твори на конкурс!

© Вікторія Штепура, 07-08-2019
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.4661290645599 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …