Він дзвонив і дзвонив у двері.
Його донька, залізши на ослінець, зазирнула в окулярик і почала голосно кричати: «Тато, тато!..»
Його дружини, її матері не було вдома… і я не знав, що робити.
Я кохав її до безтями.
Вона, здається, по-справжньому покохала мене.
Він відбував службу в Армії.
Мені було страшенно його жаль… яким би він не був.
Соромно і прикро за всю цю анекдотичну ситуацію… заради чого б вона не коїлася.
Й ось він прийшов у відпустку, негадано надану йому як ліквідатору аварії на ЧАЕС.
Мов заворожений спостерігав як трьохрічне дитя намагається впоратися з замком і не міг уявити, що я йому скажу?!
Вона ж скільки раз обіцяла йому написати!..
Зрештою, відкрив вікно балкону й, стрибнувши у сніг, розчинився у ранньому зимовому вечорі.
Озирнувшись наостанок, побачив його в сяючій ризі вікна: чорний, похнюплений силует у мішкуватій шинелі.
Міцно вчепився руками у підвіконник.
Марно намагається просилити поглядом товщ монолітного мороку.
А за вікном, під колючим промінням ясних, холодних зір ганебно конав оптимізм ядерної ери…
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design