Корупція, корупція! Брехня. Грабунок. Злидні. Країна стогне, тицяє: і ті, і ці, всі винні!
Нам баки забивали казками про реформи, цинічно вербували на пустослівні форуми і розкошують нині, а з нас деруть три шкіри.
Як бути Україні?
Чи ще не вмерла, щиро?
І скажуть патріоти, що ненька ще не вмерла, хоч пекло для народу, а рай еліта сперла.
Побити б ту еліту, і жити стане краще. Ми ж сім'ї працьовиті. Корупція пропаща!
Ми жертвуєм собою, наповнюєм бюджети. Полили землю кров'ю. А їм би тільки жерти! Не стали з нами у строю, бо спорчені, огидні. То навела корупцію одна північна відьма.
Ходити строєм правильно, так прадіди ходили. Шикуйтеся, нормальні! Хто не в строю, дебіли! Наводимо порядок, який згори диктується. Не смій про себе дбати! Це підлість! Це корупція!
Твоє життя сплановане. Ти крапля в океані. Державі бий поклони, кредити віддавай, які набрали старші, щоб жити по-старому.
Ти житимеш як завше, такі вже тут закони.
Кохайся і цілуйся. Ненавидь, лайся, бийся. Хоч тижнями молися, хоч кулаки ти стискуй, у вірності клянися, прокляття сип у небо... Закони вже написані. Написані без тебе.
І втомлені роботою, в день свята, вихідного йдемо усім народом до Бога мовчазного. Зміни закони! - просимо і пишемо петиції. Бог мовчки в натовп коситься, який у прірві біситься.
Колись я вийшов з натовпу і підійшов до господа. Спитав його нахабно, чи не турбує совість за світ страждань і людство, яке живе у рабстві. Бог мовчки посміхнувся, а потім скинув маску.
І здалека дивився весь натовп переляканий: змій коло мене вився, шипів, що він є паном.
Бог, чесний, як дитина, шість днів робив світ раєм. Пішов на відпочинок, продав авторське право зміюці, що схотіла зробити страх законом і древо посадила, шипіла заборони, а потім приманила людину спілим яблуком і на гріхах зловила, до смерті прирекла.
Це змій погнав із раю і Єву, і Адама. Дав Каїну він камінь, він в серці Авраама жадав у жертву сина зарізати у горах. Цар в кожній він місцині, пророків лютий ворог. Він розпинав Ісуса, він починає війни, щоб совість в нас заткнулася, щоб ми були невільні.
Всі несли змію податі, а я лише сміявся. Яке авторське право?! Ти, змію, забрехався! Ти ж просто довгий шлунок з отруйними зубами! Вкрав шкірний візерунок з чужої вишиванки! Нічого не створив ти, який із тебе автор?! Закінчуй вже шипіти, повзи геть, узурпатор!
Шипів на мене натовп і бився за подачки.
Корупція? Неправда! То змію люд продався.
Свої чужих не кращі, зажерливі, бундючні, бруд в пащі та із пащі...
Нерівністю замучені.
Сказав мені психолог: змирись, така реальність.
Не може бути іншого, філософ вже пояснює.
Я змію не продався, бо мітив у пророки. На самоті тинявся і спілкувався з Богом. Знайшов його не в небі, престолу там немає. Як звернешся до себе, творець відповідає. Він каже: будь собою, освоюй нескінченність, до вічності продовжуйся, будь гідним, власний творче!
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design