Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50956
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 35668, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.232.62.134')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Поезія ініціатива

Добра справа

© Зоряна Львів, 01-04-2013
Друзі, якщо ви знайомі з дитячими віршами Ігора Січовика, можливо ця інформація буде для вас цікавою.

Перепост з Фейсбуку:

"Це вам не жарти.
Ми тут з друзями домовилися видати книжку моїх вибраних творів "ДИТЯЧА МОВА", до якої увійдуть мої кращі скоромовки, загадки, каламбури, усмішки, котячі дражнилки, колисанки, віршовані ігри та багато іншого (1250 творів, обсягом - 400 стор.) Книжка буде передана бібліотекам безкоштовно. Якщо нам пощастить зібрати кошти на першу книжку, то це покладе початок бібліотечці школяра. У дитсадках і школах склалася ситуація, коли на уроках вивчається творчість того чи того автора, але його книжок в бібліотеці немає. Нинішню владу освіта не цікавить, тим більш - українська. Отже, оголошуємо всенародну толоку - збір коштів на банківський рахунок, який буде розміщено на моєму сайті і сторінці у ФБ "Словограй". Час від часу там подаватиму суму надходжень, витрати на друк будуть оприлюдненні до копійки. При виході лише невелику кількість книжок я візьму собі замість гонорару і за підготовку книжки до друку (верстка, оформлення, редагування). Для економії коштів видання здійснюватиметься безпосередньо через друкарню з видавничими правами.
Прізвище тих, хто перерахує будь-яку суму на видавничу толоку, буде опубліковано в цій же книжці. Кожен з доброчинців відчує свою причетність до української дитячої книжки.
З Днем сміху Вас, друзі!

Одержувач: ПАТ КБ ПриватБанк
Код одержувача ЄДРПОУ: 14360570
Код банка отримувача МФО: 305299
Рахунок отримувача: 29244825509100
Призначення платежу:Благодійний внесок на видання дитячої книжки для бібліотек.
Кому: Січовику Ігорю Прокоповичу.
для поповнення картки: № 5167987206810703


-----------------------------------
Ці ж реквізити на сайті. "Словограй" і на сторінці "Словограй":
http://www.facebook.com/groups/155909224493476/

СЛОВОГРАЙ - літературний сайт Ігоря Січовика - http://slovogray.narod.ru/ "

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.88226008415222 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …