Шановні ГАКівчани і ГАКівчанки!
З огляду на певну зацікавленість від певних осіб, включно зі мною, проявляю ініціативу і оголошую «приватний» конкурс, на тему, яка якось сама взяла і намалювалась.
Нещодавно написався такий собі віршик:
ПРАВИЛА ДЛЯ ПОЦІЛУНКІВ
Не цілуйтесь на морозі
З металевими замками:
Губи міцно прикипають,
Тут потрібний доктор звісно.
А з гарненькими жінками
Можна навіть на морозі!
Тільки, як дружина вздріє,
Доктора вже звати пізно …
Отож, отримав я на нього кілька рецензій, і яких: поетичних, в такому ж стилі і навіть цікавіших. Так і народилася ідея для конкурсу під назвою «НЕКОРИСНІ ПОРАДИ». Умови придумую на ходу, а з них слідує, що якщо хто захоче взяти участь у цій вельми «корисній» справі – писати «некорисні» поради, то:
1. Дотримуйтеся малої форми, хоча точну кількість рядків підраховувати не буду.
2. Розмір і схема римування не принципові.
3. Виховна спрямованість «некорисних порад» різноманітна: можна адресувати дітям, дружині, чоловіку, тещі, начальнику, навіть президенту.
4. Ці поради – гумористичні, тому нехай Ваші читачі посміхнуться (можемо дізнатися лише, якщо Ви напишете і опублікуєте свій твір на ГАКу).
5. Кількість необмежена, якщо не страждає якість.
Як взяти участь:
1. Написати твір.
2. Опублікувати його у вигляді рецензії до цього тексту.
3. За бажанням опублікувати його в основному розділі (і це буде дуже добре).
4. Чекати на рецензії та не надто суворий вердикт.
Коли починаємо і коли закінчуємо:
Починаємо прямо від зараз. Закінчуємо публікувати роботи 27 лютого.
28 лютого підведеться риска. 1 березня – інаугурація.
І, нарешті, НАГОРОДИ!
Зовсім не соромлюся нахабно запропонувати свої роботи: диск з піснями «Я гуляю по Полтаві» (не лякайтеся, сам не співав) та диск з музичною казкою-феєрією «Пісні про кохання або Нова історія Золотої Рибки» (співають і говорять актори Полтавського музично-драматичного театру ім. Гоголя). Скільки, кому і у якому поєднанні визначиться в процесі. Їх є у мене…
Вперед, ГАКівчани і ГАКівчанки! Творчої наснаги, доброго гумору і елементарної удачі!
p.s. Шановних авторів Олексія Ганзенка і Миколу дуже прошу повторити публікацію своїх творів, які написані як рецензія на мій, але вже під оголошенням про конкурс.
Віктор Чубенко, вже весь у образі судді (справедливого, але непідкупного)…
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design