Бегемотиха лизала, синка свого вимивала:
-Ти біленький і чистенький, охайненький, чепурненький.
Мама радісна, щаслива, дитинча її вродливе. Лиш закрила вона ротик, поспішив враз бегемотик.
У болотце, в бруд заліз, копирсаючись заліг.
Бегемотиха страждала, чудо-дитинча шукала.
Запитала в крокодила, чи не мав з білявим діла?
Відповів їй крокодил:
-З малюками нема діл.
Левенятко пробігало, вона в нього запитала:
- Ти кмітливий, про все знаєш,
поруч хащ й боліт гуляєш, може бачив мого сина?
Відповів їй цар звірина:
-Ні не бачив і не чув, я давно вже тут не був, повідомлю як зустріну, вибачайте вас покину.
Голосно стогнала мати, стала черепаху звати:
- Мудра черепаха - тітка ти бувала навіть в клітці і зуміла дати раду, дай мені в біді пораду!
Що ж так голосно кричиш?
З малюком поруч стоїш.
У той же час вийшли з болота спинка й ніжки бегемота, все чорненьке все брудне:
- Мамо пізнаєш мене?. Пролунало із болота від малого бегемота.
- Ти не син мій ні..ні..ні, твій живіт й вуха брудні, мама сину відказала і білявого дожидала, хвилювалася тварина, де ж поділася дитина?
Відповів їй вітер в небі:
-Хмарку прижену до тебе, дощик вмиє бегемота, буде зайвою турбота, ти впізнаєш свого сина, в щасті житиме родина. Последние новости с российский сайтов игровых автоматов сообщают, что российские сайты теперь позволяют играть онлайн и игрокам с Украины, так здесь игровые автоматы на деньги в Киеве на деньги дают игрокам играть на гривны или доллары.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design