Осінь улюблена пора днів народжень.
Отак учора у тісному колі друзів відмітили день народження поета і журналіста Юрка Рудницького, а нині, 14 жовтня, він запрошує усіх друзів на музично-літературну імпрезу у кнайпі "Барабан" http://sevama.uaforums.net/post57746.html#57746.
Цього ж дня ми будемо вітати із днем народження чудову дівчину і обдаровану письменницю Уляну Явну (за якою я уже заскучила)))
23 жовтня у будинку Актора (Ярославів Вал, 7) буде ювілейний вечір чудового музиканта Григорія Лук"яненка (Рутенія), а наступного дня п. Григорій із чарівною дружиною п. Нелею Франчук гратимуть на нашому фестивалі :) Фестиваль матиме повно приємних і бажаних несподіванок, обов"язково долучайтеся до них )))
Пройде це дійство в синьому залі Будинку Кіно - прошу передавати цю інформацію з уст в уста (місця вистачить усім)
Ну, а я свій день народження святкуватиму у великому колі друзів 24-25 жовтня у будинку Кіно, де ми проведемо нашу традиційну зустріч у 4 sevama fest http://sevama.uaforums.net/4-sevama-fest-vt7294.html
Програма уже змонтована і виставлена, якщо хтось мріє виступити саме на цьому літературно-музичному фестивалі, то прошу негайно повідомити, може втілимо чиюсь мрію :) Адже на севамі мрії збуваються !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 -25 жовтня 2009 року 4 sevama fest
Виконавці:
Поезія:
Андрій Деревенко, Анна Багряна, Анна Малігон, Арсен Ій, Богдан-Олег Горобчук, Володимир Чернишенко, Володимир Осипенко, Дмитро Мамчур, Ірина Шувалова, Костянтин Балицький, Костянтин Мордатенко, Микола Ільків-Свидницький, Наталка Клименко, Ніка Новікова, Оксана Шафаревич, Олександр Бик, Олена Багрянцева, Роман Скиба, Світлана Васильченко, Світлана Лєбєдєва, Сергій Пантюк, Тарас Малкович, Тата Рівна, Тетяна Дігай, Юля Смаль, Юрій Кондратюк, спеціальний гість ;)
Співана поезія:
Едуард Драч, Кирило Булкін, Кока Черкаський, Неля Франчук & Григорій Лук"яненко, Олександр Ігнатуша, Олексій Бик, Олександр 'Саунд' Музика
Гурти «Артіш», «Вперше чую», «Хорея козацька»
Організатори: Оксана Яблонська, Юрій Рудницький
Вхід вільний. Запрошуються усі любителі художнього слова та звуку ))))
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design