Прекрасна і чарівна, фантазія і мрія, всіх тих, кого кохання вабить. Ти символ є любові і суть її в тобі. Від тебе стільки болі і небо у руці. Ти як саме кохання. Червона, як вогонь, жагуча і нестримна, і біла, як хмаринка, ніжна і легка. І кожна твоя квітка — це правило життя, найкращого на світі почуття. Бутон є келихом амброзії, що боги нам віддали. І кожен буде пити, забуваючи про все, на другий план підуть кар’єра, друзі. А потім буде рай, а потім будуть крила. І коли здасться, що душа на небо полетіла, стебло шипасте нам про себе нагадає. І потім можна довго сперечатись, що краще—малесенькі шипи, які по трошки всю любов з’їдають і стільки болі й суму доставляють, а чи один удар, проте у саме серце, тоді прокльони, біль, життя немиле. Дала ти крила, дочекалась зльоту, а потім їх відрізала підступно. І що тоді від тебе ждать, не буде більш амброзії. Чи буде? Невже не можна обійтись без болю? Хоча ні, можна, але це для тебе біль, якщо тобі відрізати стебло. Тепер я розумію, нащо нам богами був відданий оцей нектар.
Мандрівник
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design