Послухай, Джон. Джон, їй-Бо послухай. Ти ні греця не січеш.
Який секс? Які наркотики? Який в жопу рок-н-рол? Давай грати аренбі!
Давай замовимо круті блінги з написом «Бітлз». Джон, на дворі мать його 60-й рік!
Джон! Не зли мене. Я так довго не витримаю. Де мої тьолки? Де мої гонорари?
Де мать його мої фанати? Треба грати аренбі!
У монолог втрутився третій.
Джон, Пол справу каже. Поглянь на цих обдовбаних за вікном. Їм треба рок-н-рол?
У них нема контрацептивів а всі наркотики Лондона вони вже давно поглинули.
Джон, давай грати драм-ен-бас Я оце лусь-лусь по барабанам не люблю, знаєш.
Тому якщо Пол хоче – хай сам співає своє аренбі. Кажу тобі давай драм-ен-бас.
Піпл схаває!
Джон хильнув пива з келиху. Поклав на стіл напів обчищеного азовського бичка,
Витер руки об джинси, причому не свої,
І почав.
Яке аренбі? Який драм-ен-бас? Ввімкни тєлік? Люди хочуть нас!
Невдячні англійці за вікном хочуть вирвати нам яйця,
Але вдячні фанати з СРСР шлють нам пакунки.
Буквально вчора на пошті забрав подарунок. З України. З Бердянську.
Пак з солоними бичками. Зі смачними бичками,
А ви... давай грати те, двай грати се... ПО-перше, ми ще не випустили і не виггадали
Нашого хіта Єстердей, Королева Англії ще не дала нам медаль!
Тобі бабки треба, Пол? Ми з тобою давно знайомі. Тобі треба тьолки? Ти хочеш реп?
Не дури себе! Рінго, який драм-ен-бас? Ти ще не заробив на повноціну дозу екстезі,
Щоб слухати драм, ще не вигадали Казан, щоб ми туди їздили.
Але педантичні англійці назвали нашим імям модель фольксвагену! Це вже щось.
А сьогодні йдіть спати. Думайте нові хіти. Можете пригоститися азовськими бичками.
Але прошу вас, не починайте губити самі себе. Адже семидесяті ще не настали.
Семидесяті нас самі згублять. Я не проповідник, то нашо ви мене змушуєте
Говорити зараз оцю охінею?
Сьогодні люди кажуть під нашу музику гучне «так»,
Коли дві людини скажуть «ні», ми самі підемо. Але ще не час. Хоча б том,
Що якщо ми зараз завяжемо і підемо, то через 50 років в Запоріжжі
Навряд пройде Лайв-Таймс нам присвячений.
До того ж, я не можу розчарувати бердянців, адже бички, що мені передали,
Справді дуже смачні.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design