Стікає крапелька дощу по віконній шибці, як колись стікала по твоєму, осяяному усмішкою обличчі. Це найдорожчий образ у моєму житті, я весь час стараюсь зберегти його у пам'яті. Я стараюсь не загубити його у метушні, у стрімкому потоці власних швидкоплинних думок...
Стікає крапелька дощу по віконній шибці. Можливо, сестричка цієї ж крапельки, якій ти колись не хотів дозволити упасти на мою не прикриту шию. Але цій маленькій хуліганці це все-таки вдалось тоді...
Стікала крапелька дощу по віконній шибці. І, як завжди, нагадала мені про твої ніжні й водночас такі жагучі поцілунки. Вони схожі на подих теплого літнього вітерцю, який часто приносить у моє життя численні зміни. Вони схожі на лагідні пелюстки троянд, які я люблю перебирати в задумі в руці. Але навіть дотик дощу під час вальсу тисячі краплинок не здатен замінити дотику твоїх уст...
Стікають крапельки дощу по віконній шибці. Перш, ніж зупинитись і зникнути, вони проходять довгий шлях, залишаючи по собі таку собі імпровізовану річечку. Таку ж річечку, такий же довгий слід залишив ти в моєму, здавалось, зовсім не потрібному житті. Але ти змусив мене повірити й переконатись, що я все-таки комусь не байдужа, що все-таки хтось готовий прийняти мене в своє серце зі всіма недоліками, які приготувала для мене матінка-доля...
Стікає крапелька дощу по моїй розпашілій від твого поцілунку щоці. Я збережу цей образ у своїй пам'яті назавжди, щоб ніколи не забувати сповненого коханням й пристрастю танцю наших сердець під час чарівної музики дощу...
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design