Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51004
Рецензій: 95752

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 9748, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.191.46.36')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Мініатюра

Солодке слово

© Роман RemiK Котик, 20-05-2008
- Все... наше... життя!!!
- Все наше життя?
- Так, все наше життя!!! Все наше життя нас годували цією брехнею. В нас вимагали покірності. Я вас питаю, заради чого?
- Так-так, заради чого?
- Ви відчуваєте лють?!  Все життя вам брехали! Тому що вважали вас бидлом!
- Мені вже хочеться комусь врізати!!!
- Так-так це нормальна реакція. Це цілком нормальна реакція – ваш гнів. Запам’ятайте його, бо цей гнів  - справжній. Він іде з найпотаємніших закутків вашої душі.
- Га?
- Що га?! Це обурення, ваше обурення, розумієте?!
- Розуміємо, синку. Ти мені очі відкрив.
- Всі ці цінності!!! Ціннннооостььї!!! В мене викликають відразу, обурення. Тисячі років нам брехали, щоб  ми спокійно жили рабами. Та більше цього не буде. Любооооув, смирееееннья – ну що це за ідіотизм?! Підставити ліву щоку?! Скажіть в боксі хтось підставляє ліву щоку?!
- Ні синку, я сам бачив!!!
- Отож бо і воно дідусю. Не підставляють ліву щоку!!! А їм треба, щоб ви підставляли!!! Тому що тільки так вони вас нокаутують.
- Нокаутують сволочі!!! Правду кажеш!!!
- Їм треба, щоб у вас були там якісь сумніви, мораль, забобони, толерантність. А самі з вас кров п’ють. Нелюди!!!
- Так-так!!!
- І тому я хочу почути від вас. Зараз. На цьому місці!!! В цю секунду!!! Я прагну почути від вас одного: хто ви?
- Хто ми?
- Так, хто ви? Ким ви маєте бути, щоб з вами рахувалися? Щоб ви досягли усього чого прагнете!!! Ну згадайте-згадайте, ми говорили про це.
- Переможці?
- Хто ви?
Переможці!!!
- Хто ви?!
Переможці!!!
- Так, ви переможці!!! Так, ви встанете зараз та підете у світ завойовувати його. Полонених не брати і ніхто вам не казав, що буде легко. Але я сподіваюся, що наші зустрічі дали вам одне – справжнє відчуття світу. Світ – це постійна боротьба за власне щастя, власне життя та власне місце під сонцем.  
Усі прагнуть успіху, усі прагнуть невимовного щастя, хтось - повно бабла, хтось коханок, хтось слави. Але більшість – усього одразу. І лише в цьому суть. І лише в цьому сенс. І лише в цьому щастя!!! І тут немає нічого поганого, бо це наша природа. Боротися!!! Ми тварини, яких приручили цими цінностями і моральйуу.
А що ви готові викласти за свій успіх? Відчуваєте як солодко звучить це слово? УСПІХ. Уууууспііііііх.
Що у вас є того чого нема в інших? Чи готові ви боротися зі своїми повсякденними конкурентами? Чи готові переступивши через колишнього „я”, зі своїми забобонами  та принципами?  Вийдіть із цієї зали з чітким усвідомленням своєї мети і досягайте її попри все, всіх і вся. Жодних рамок, повна свобода. Ні рабству моралі. І тоді життя вам усміхнеться, воно таких любить.
- Правду кажеш, любить!!!  
- Чого ви хочете досягти – досягайте. В вас не повинно бути жодних ілюзій. Всі решта – це просто засоби досягнення вашої цілі. Вони – ніхто для вас. І не треба тут співчувати. Кожен має право на вибір. А ви обираєте успіх. Юначе, що для тебе успіх?
- Я завжди хотів бути багатим та відомим. Але вся ця мораль. Тепер я розумію -  вона обмежує!!!
- Обмежує, синку. То – кайдани, скинь їх!!!
- Я скидаю кайдани!!!
- Мо-ло-де-ць!!! Він скидає кайдани!!! (ревів зал).
- Хлопче, обернися. Бачиш скільки в цьому залі людей. І всі вони хочуть того, що й ти.
- Я хочу лише коханок!!! (вигукнув дід в залі)
-  Але гроші... Хлопче гроші не безмежні, вони на комусь закінчаться. І чому б їм не закінчитись на тобі? То чим ти кращий? Чим ти ліпший? Що ти готовий зробити, щоб бути успішним.
- Все готовий, геть все!!!
- І вони готові зробити все!!! Розумієш? Вони – то твої вороги!!! Їх можна використовувати. Але все одно вони будуть твоїми ворогами!!!
- Вороги!!!
- Сучий ти сину, чого на мене кричиш, моїх грошей бажаєш?! (почулося в залі)
Старий на першому ряді вихоплює стілець та починає бити ним хлопця.
- Ти що слабак?! Це твій ворог. Твій прямий конкурент!!!
Хлопець кидає старого на другий ряд та б’є його  ногами. Зала перетворюється на один великий ринг.
На сцену виходить дівчина і йде до оратора.
- Бачу у вас вже семінар закінчується. Я викликала міліцію.
- А коли в нас наступний?
- Через дві години.
- Ну то я йду щось перекушу.
Зал проводжає лідера оплесками об щелепи своїх сусідів.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© , 01-07-2008

Чому немає семинарів з вивчення Сковороди?...

На цю рецензію користувачі залишили 6 відгуків
© Галина Михайловська, 20-05-2008

Сподобалось:)

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Людмила, 20-05-2008

Нічого собі семінар...

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© Олег Derim, 20-05-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.43841600418091 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …