Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95752

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 9662, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.144.230.82')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Оповідання

Sexi boy шукає дєвку

© Віталій Дерех, 15-05-2008
Жорік був дуже крутим пацаном. Може, навіть найкрутішим  у класі. Він усім розповідав, що любить “дєвок” і “піво”. Також Жорік любив “хароших музикальних ісполнітєлів”. Одна була проблема: “дєвки” на жоріка не велися, пити “піво” йому забороняли батьки під страхом ампутації кишенькових грошей. І з “музикальними ісполнітєлями” теж були проблеми. Незважаючи на те, що їх любив Жорік, вони до нього залишалися абсолютно байдужісінькими. Він знав лише хлопців з гурту “Стєкловата”, а хотів познайомитися з усіма зірками.
Одного дня Жорік їхав у маршрутці, і щось його так здавило у попереку, що він вирішив будь що знайти собі “дєвку”. Вирішив діяти негайно. У кишені у Жоріка був фломастер, і хлопака написав на спинці сидіння, що було перед ним, послання до своєї обраниці. “Шукаю дівчину” — просто та лаконічно написав Жора. Знизу залишив свій телефон. Потім трішки подумав, і дописав знизу латинськими буквами “Seksi boj”.
На наступний день “Сексі бой” аж підскочив від радості. Його телефон завібрував від есемески.
— Privet kotik, chum zajmajeshsa? — писало у повідомленні. — Bo ja tut sku4aju... A tu dijsno je takuj sexi?
Жора витер піт із чола. Руки його від радості тряслися. Він гарячково думав, що б то відписати.
— Я тоже скучьаю...нє...так виглядатиму слабким, давай встрєтімся....нє....це напевно занадто швидко,..., — Жорік гарячково барабанив по корпусу своєї мобілки, намагаючись придумати що б відписати. — Треба здаватися впевненим, рішучим і невимушеним. Як Ален Делон...Точно! Так і напишу, як Ален казав... “Чого сумуєш крихітко! Давай краще десь потанцюєм”.
За кілька хвилин після того, як Жорік відписав, до нього прийшла відповідь від незнайомки.
— Davaj Sexi Boy, tu takuj gara4uj i smiluvuj! — йшлося у відповіді.  — Davaj kudus shodum, potancujemo. 4еkatumu tebe v 8 ve4ora bila prustani. Vpiznajesh mene po bejsbolnij buti;)
Жорік аж застрибав від радості. Побіг швиденько додому, начистив свої лакіровані туфелята з гострими носами. Зодягнувся у дирчасту синю майку, напарфумився, і рівно о 20.00 з’явився на причалі. Відрузу помітив там високу постать з бейсбольною битою у руках.
— Вав, люблю високих краль, — сказав про себе Жора і підійшов ближче, зажмурюючись від сонця, яке світило прямо в очі.
— Ти Сексі Бой? — почув Жора від “кралі” грубий чоловічий голос. Краля виявилася двометровим небритим дебелим чоловіком.
— Й....ййй...йй...яяя..— боязко відповів Жора.
— А я водій маршрутки яку ти, сволота, своїми написами загадив! Ще й телефон недоумок залишив!
Розправа була жорстокою, і страшною для Жори. Після неї він три дні не міг показатися на люди — обличчя було розмальоване його ж маркером, а тіло боліло від клятої бити.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

посміхнувся))

© Росткович Олег, 10-08-2008

Здається це оповідання друкували в 20 хвилин.

© Sergiy, 07-08-2008

[ Без назви ]

© Зоряна Биндас, 04-08-2008

Одна з urban legends,

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Олег Derim, 16-05-2008

але це не зовсім художній твір.......

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Кока Черкаський, 16-05-2008

посмыхнувся дубль 2

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© deleted, 16-05-2008

посміхнувся))

© , 16-05-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.85044097900391 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …