Хочеш, я подарую тобі квітку зі свого саду сердець? Одну єдину квітку. І від тебе буде залежати, скільки часу вона буде цвісти і розливатись навкруги пахощами. Вже в твоєму саду. Перевіримо, який з тебе садівник.
Можливо ти пересадиш її в новий горщик – як захочеш. Просто тобі лише треба відчути, коли прийде час. Поливай її інколи…
Вона може змінити колір, запах і розмір. Не дивуйся цьому – вона ж чарівна, точніше зачарована. Якщо з’являться колючки – ти не панікуй сильно. Це лише поштовх до того, щоб задуматись…Обривати їх не можна, адже це примус – квітка образиться, – забрали свободу дії. І зав’яне. Не поспішай з висновками. Не давай також їй найкращі умови: найкращий ґрунт, освітлення, полив, добрива. Цього не треба. Їй достатня твоя любов. Не то, що там – ось на тобі, тільки не зав’янь, а самій все одно. Квіти відчувають емоції. Справжню їхню суть. Вони знають чого варті слова – слова нічого не варті. І навіть якщо вона зав’яне(раніше чи пізніше, це все одно станеться. На це воля …) я подарую тобі нову, і лише за умови, що буду відчувати…що вона тобі потрібна.
Я можу подарувати тобі весь свій сад, але це буде занадто для тебе і для мене теж. Ти не будеш знати, що з цим всім робити, а я тоді стану надто прозорий, або ще гірше порожній, залишусь без квітів. Ну хто я тоді? Адже квіти – це моє життя.
Якщо ти переконаєш мене, що ти хочеш моїх квітів, то я буду дарувати букетами, але поступово, не всі одразу.
Але коли ти скажеш «досить»(ну інколи так буває, не засмучуйся) , то я РЕТЕЛЬНІШЕ буду доглядати свої квіти, які залишились в моєму саду.
І не пожалкую ніколи, що дарував, адже вони були вирощені саме для тебе! І не дарувати їх, а тим більше подарувати комусь іншому, було б лицемірством чистої монети.
Якщо можеш, бережи мої квіти – не викидай їх просто так… адже вони вже частина тебе…
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design