Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 950, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '44.222.116.199')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Привітання

З першим привітанням із Першим таки Квітнем в цьому році!

© Той самий Андрій, 01-04-2006
Шановні читачи та письменники! Вітаю всіх присутніх, причетних, дотепних, веселих зі святом Весни! Яка таки починаєтся (дав би Бог). Користуючись нагодою, так щиро представленою цим літературним порталом, звертаюсь до літературного товариства із таким невеличким побажанням!

Будьмо більш оптимістичними та життєствердними! Нехай жодні вибори-перетудиїхмать-перевибори не розділятимуть (наших поглядів) наших струнких рядів. Нехай ці ряди не рідіють. А лише радуватимуть і радіють! Бажаю нам продовжувати життя своїх близьких, даруючи їм нагоду пореготати над власними недоліками, та водночас скорочувати лік невиліковуваним (як раніше вважалося) хворобам на кшталт депресо-янеможутакжити-неврівноважено-маніякально-випиййаду настроям.

Нехай те що нас об_єднує, нас не роз_єднує, а те що нас багато - то і взагалі не подолати. Кожна посмішка повернеться автору підсиленою в десятки або й сотні разів. Тому давайте вчитися посміхатися щиро. Щоб бува не навчитися заїкатися від переляку, коли оточуючі нас люди віщіряться нам в обличчя. Давайте вчитися не забувати як то воно бути милими та приязними.

Отже з Днем за Днем Сміху Вас, мої друзі!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 2

Рецензії на цей твір

Мене сьогодні розіграли не по-дєцкі

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© КОКА ЧЕРКАСЬКИЙ, 01-04-2006

Але...

© Петрик П*яточкін, 01-04-2006
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.78806400299072 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …