Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51024
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 9397, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.144.212.145')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Чат

Роман у чаті

© vanda, 02-05-2008
Говорить Флінт    Привіт! :)
Говорить Лада    Привіт! Це ти, Вітько?
Говорить Флінт   Я! Великий і могутній Флінт, повелитель морів і усіх скарбів. Що робиш?
Говорить Лада    У чаті сиджу. :)
Говорить Флінт    :):):) Витаю тебе, морська русалко.
Говорить Лада    Не витаю, а вітаю.
Говорить Флінт    А, соррі, вибач. Вітаю!!! Дарую найкращі діаманти з моєї скарбниці!!!
Говорить Лада    Не можу прийняти піратський подарунок. Там десь поруч ще й 15 бандюків на скрині мертвяка?! Іржуть на нашим чатом?
Говорить Флінт    Ніяких мертвяків, красуне! І піратів поруч зі мною немає. Я гордий і самотній. Дуже самотній.
Говорить Лада    Ну що ж, тоді, надсилай скарби. Якщо тобі від цього стане легше.
Говорить Флінт   Легше. Я готовий віддати тобі всі мої скарби.
Говорить Лада    Всі-всі – мені? Тільки мені? А ти що, дуже багатий?
Говорить Флінт    Мої багатства виміряти неможливо. І оцінити їх можеш тільки ти. Лише ти одна у всьому океані життя.
Говорить Лада    Так я й повірила. Особливо про багатства.
Говорить Флінт    Вір усьому, що каже Флінт! Надіслав. Ввімкни програвач. Моя нова пісня. Присвячена тобі.  

Єдину пісню
Повторюю я всюди,
Її, мов свічку,
В своїй душі несу
Ти так прекрасна!
Ніколи  не забуду,
Я не забуду
Твоїх очей красу.
Ти посміхнешся –
І розквітають зорі,
Ти  озирнешся –
Й веселка виграє.
Ти –  все на світі:
Ти – небеса і море,
Ти – моя радість
Й щастя ти моє.

Говорить Лада      Ого! Це справді твоя пісня?!
Говорить Флінт     Красуне! Не жартуй з моїми почуттями!
Говорить Лада      Гарна. Я зронила сльозу (смайлик „Плач”).
Говорить Флінт     Ця сльоза од сміху???
Говорить Лада     Я серйозно. Сенкью від щирого серця! Ти класно граєш на гітарі. Це твоя музика? Дарую тобі ось цю квіточку (смайлик „Квітка”).
Говорить Флінт    Не тільки музика, а й слова цього разу мої. Від щирого серця. Цілую вашу квітку, русалко.
Говорить Лада      Ніяка я не русалка. У мене дві ноги.
Говорить Флінт     Тоді цілую дві твоїх ноги.
Говорить Лада      Фу, дурний! Я образилася (сердитий смайлик).
Говорить Флінт     Не треба ображатися, раз я дурний. Вибачвибачвибач (смайлик з поклоном)! Русалко з двома ногами, чи не скористаєшся ти своїми дивовижними стопами, аби вийти на маленьку прогулянку після дощу?
Говорить Лада     Ні, не скористаюся. В мене ще домашня з англійської і реферат з географії. А чому ти співаєш, що ніколи не забудеш? Що, відпливаєш у піратське плавання?
Говорить Флінт    А так, саме це майбутнє і підказує мені підсвідомість. Постійно відчуваю, що попереду – незвіданий океан і страшні пригоди (смайлик „Думаю”).
Говорить Лада     Ой, тоді не лякай мене! Поясни.
Говорить Флінт     Що ти, мала. Я ж нічого не боюся, і ти не бійся. Всі мої подвиги я здійсню заради тебе.
Говорить Лада      Що ж тоді страшного?
Говорить Флінт     Найстрашніше – це те, що красуні  не чекають своїх мореплавців, поки вони здійснюють подвиги. А знаходять собі когось поруч, зручного і затишного. Чому так буває?
Говорить Лада      Ну і передчуття в тебе. З чого ти взяв?
Говорить Флінт     Хіба не так? (Питаю зі слабкою надією.)
Говорить Лада      Не знаю ще. Думаю, що дехто чомусь і десь далеко шукає пригод, а ми, слабка стать, чекаємо тепла.  І кохання.

Жду тебе, як ждуть весну мовчазні льоди.
Жду: прокинуся від сну і побачу –  ти.
І тебе впізнаю вмить в пролісках, в ріці,
В ніжнім сонячнім теплі на моїй щоці.

Говорить Флінт     Шок.
Говорить Флінт     Це буде пісня. Це твої? Ти чекала кохання?
Говорить Лада      Так, якось розважала себе віршиками. Ти мене просто надихаєш на спогади. Хоча, крім тебе, їх ніхто не читав. Але не сподівайся, що вони присвячені тобі.
Говорить Флінт     Вік живи – вік надійся.
Говорить Лада     Років зо два я була безнадійно закохана в одного „телекапітана” КВК. Смішно?
Говорить Флінт     Я не сміюся і не хочу про це думати.
Говорить Лада     : )
Говорить Флінт    А ти мене будеш чекати????????
Говорить Лада     Ага, років до 60. Поки не осліпну, щоб вже не побачити, який ти бридкий. :)
Говорить Флінт    Ні! Не так довго! До першого подвигу.
Говорить Лада     Для тебе перший подвиг, я так думаю, це допливти до випуску. Вгадала?
Говорить Флінт    Смієшся, жорстока? Не вгадала. В мої плани входить чимало подвигів. Найперше, збираюся вступити вже цього літа до одного (поки що секретного) коледжу…
Говорить Флінт    Алло, на шхуні! Повтор, повтор! Це дуже важливо!
Говорить Флінт    ТИ БУДЕШ МЕНЕ ЧЕКАТИ????????
Говорить Лада     Навіщо? Жорстокий – це ти. І саме тепер, коли…
Що ж, Флінте, вирушай в чужі світи, а я не знатиму – не схочу знать, де ти.
Говорить Флінт     I  LOVE YOU.
Говорить Лада     Переходимо на англійську?

Where am I?
It snows again.
Wind takes me by the hand.
Your smile…
I’ve lost your merry smile,
My spring gentle flower.
Where am I?

Говорить Флінт     Вибач, довго перекладав.  Я не питаю, для кого це написано. І чиї вірші. Важливо, що у нашім з тобою чаті.
Говорить Лада     Ось ще трохи лірики. Не мої.
Мені так хочеться у конверта покласти серце і відіслати тобі, мій любий, бо легше вмерти, аніж самотньо тебе чекати (смайлик „Серце”).
Говорить Флінт     (Смайлики „Серця”, багато)
Говорить Лада      Я напишу завтра.
Говорить Флінт     Я до завтра не доживу.

Наступного вечора
Говорить Флінт     Привіт! З обіду чатую на тебе в чаті. I  LOVE YOU. Життя прекрасне!
Говорить Флінт     Я тобі вислав нову пісню. Називається „Присвячую коханій”. Вистав на програвач.

Радість моя,
Пісне моя!
Понад світом душа моя лине у вільному леті,
Посміхаються зорі мені і далекі планети.
Я так люблю,
Я люблю тебе,
Доле моя.

Говорить Лада     Привіт! Це дуже радісна пісня. Якась космічна музика. Спасибі.
А мені не дуже весело. Здається, вчора сталося забагато подій.
Говорить Флінт     Яких, наприклад?
Говорить Лада     У нас на чаті. Наче хтось мені подарував цілий скарб і одразу його сховав. Не треба було погоджуватися брати скарби.
Говорить Флінт     Навіщо стільки сумних думок? Я готовий віддати тобі все життя. А плани і передчуття – не бійся зі мною нічого. Можливо, не все одразу, але точно все буде добре.  
Говорить Лада     Почитай. Це тобі від мене особисто.

Весняна гроза мине, весняна гроза мине,
Напне кришталеві шати.
А ти не питай мене, а ти не питай мене,
Чи буду тебе чекати.
Бо я ще в мріях – прости, бо я у мріях – прости,
Як ця нерозквітла вишня,
Вона уперше  в житті, вона уперше в житті .
Назустріч коханню вийшла.
На серці – солодкий щем, на серці – солодкий щем,
Мені ще цвісти, весніти.
Напитись рясним дощем, напитись рясним дощем
( Чи краще так: Не знати в житті  проблем?)
І не поспішати в літо…

Говорить Флінт     Гарно! Краще не може бути. Я тебе зрозумів. Мабуть, не пиши „не знати проблем”, бо так не буває. Або буває зовсім недовго. Головне, їх переборювати.
Можна, я додам куплет? Трохи зміню твій, ось так:
А вишні ростуть вночі, а вишні ростуть вночі,
Поки серця наші в чатах.
Ти не поспішай – мовчи, не відповідай – мовчи,
Чи будеш мене чекати.
Говорить Лада     (смайлик „Поцілунок”)
Говорить Флінт    My love, my joy! Чекатиму – я! МИ БУДЕМО РАЗОМ ЗАВЖДИ!

Стерти всі записи  Стерти всі записи  Стерти всі записи


Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© , 03-05-2008

Ой, Вандо-Вандо....

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Колєжанка, 03-05-2008

Wow

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Марія Щедріна, 02-05-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.92258191108704 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …