Кленове листя над моєю головою скоро пожовкне. Вітер, колисаючи його, вибиратиме найбільш нетерплячі листки та запрошуватиме їх у вільне падіння. Мені ж з кожним опалим листком відкриватиметься ще один шматочок блакитного неба.
Небо стане об’єктом мого споглядання. Доки не прийде зима. Вона завжди приходить тихо і несподівано, вкриваючи моє небо хмарами. Замість пожовклого листя дерева огорнуться снігом.
І знову прийде холод. Мені ж не залишатиметься нічого іншого, окрім як згадувати. Згадувати ту зиму, коли було холодно і хотілося спати. А лавка нічного парку запрошувала мене до себе. І я не встояв та заснув під шепіт січня. А коли прокинувся, то був вже травень. Лавка і я розчинилися один в одному і стали чимось єдиним.
По алеї часто ходять люди. Часом сідають на мене та діляться своїми буденними проблемами, мріями та думками. Я не зважаю на них, мені подобається дивитися крізь листя клена в небо, таке величне і безмежне. Зараз могутній клен вкриває небо своїм зеленим листям. Та прийде час, коли воно знову пожовкне, а вітер гратиметься ним, відкриваючи мені шматочки неба.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design