Мене звати Йойкало Устим Харлампійович. Мій батько Харлампій Устимович Йойкало нарік мене так на честь діда – Йойкала Устима Харитоновича. Не знаю чому, але весь наш рід все село вже досить давно прозиває хуйовим, а мене, татка й дідуся в школі не інакше, ніж хуями не дражнили. Вчитися в школі було добре. Я любив історію і книжки про індіанців. А ще мені подобалося читати про видатних мореплавців. Однокласники знущалися наді мною, але я не зважав, щоправда, одразу після занять біг додому і читав, читав, читав… Одного разу мені втрапила до рук книжка про Христофора Колумба. От і людина, скажу я вам – в таку далечінь попер і не злякався. Зараз я виріс і хочу одружитися. Мою дівчину звати Саша – вона гарна і вміє вирізати з кольорового паперу сніжинки, знаєте, такі, що їх під Новий рік на вікна ліплять. Ми ходимо з нею до парку в райцентрі і їмо булки з родзинками. Я люблю її. Вона теж мене любить, але, не так сильно, як я. Сьогодні ми посварилися – я розповідав їй про те, що захоплююсь Христофором Колумбом, і про те, що, коли в мене народиться від неї син, я б хотів назвати його Христофором. А вона чомусь почала з мене кепкувати. А ще сказала, що бути хуєм мені і всім моїм близьким на роду написано, чомусь зле посміхнулася, лишила мене самого, а згодом поїхала із Дмитром, це син нашого бухгалтера з пошти, кататися на його Яві. Мені стало так прикро, що в мене нема мотоциклу і я, ледь не плачучи з розпачу, пішов додому, а там заховався на горищі і став гортати татків армійський альбом. Татусь був у фуражці, веселий і його всі поважали і ніхто не дражнив. А потім прийшла мама і сказала, що вмер дід Устим. Я плакав і мама теж плакала. А батька не було, бо, коли діда відвезли до лікарні, він побився з Петром Івановичем, який був п’яний і казав людям, що скоро в селі на одного хуя стане менше. Зараз татко відбуває 15 діб, і певно нічого не знає про дідуся. Після похорону обов’язково розкажу йому, що попрошу свого майбутнього сина Христофора, назвати мого майбутнього онука на честь діда Устима. Мама назвала мене мрійником, і сказала, якщо я це зроблю, то мій онук буде найщасливішим на світі хлопчиком. Навіть щасливіший за мене і мого майбутнього сина, а потім знову заплакала. Я не зрозумів чому, але вже зараз впевнений, що, як там не буде, все рівно зроблю задумане.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design