Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 8795, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '54.234.146.26')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Оповідання

Дурне спить - дурне сниться (синдром Любанського)

© Віталій Дерех, 26-03-2008
Окуповую сайт, своїми недолугими новельками, які писав на свою газетку щотижня протягом якогось кавалка року. (прикиньте, це друкували!):)
Макар проснувся, вмився, зробив ранкову зарядку.  Пішов на кухню, де підсмажив тости та яєшню. Запив це все яблучним соком і пішов у спальню застеляти ліжко й одягатися. Коли він підійшов до ліжка завмер, він все ще лежав у своєму ліжку і спав.
-Хм... якщо я там сплю, тоді що роблю тут, - подумав Макар. - Мабуть правильнішим є той який сплю, бо якщо я не сплю, то як пояснити, що я сплю у власному ліжку перед власним носом.
Отак запутавшись у власних міркуванніях Макар зрозумів, що він таки спить. Політав хвилинку поміж будинками, користуючись тим що він знає що спить, макар вирішив прокинутися. Прокинувся. Рукою намацав щось мяке та приємне. На зміну цьому мяко-приємному прийшов болючий удар по щоці. Макар встиг помітити велетенську жіночу лодоню яка віддаляється. Мяке та приємне - це були груди пишної пані. Вона сиділа поруч з макаром у маршрутці.
Ох! Мало свою зупинку не проспав, - подумав Макар потираючи щоку та просячи вибачення у жінки.
Він вибіг на зупинці біля свого будинку витягуючи з дверей маршрутки свою валізку. Рушив в напрямку свого помешкання. Але за секунду схаменувся.
Йо! Та ж мені на роботу треба а не додому! - вигукнув Макар. - я ціле коло у маршрутці проспав. А там мабуть вже студенти зачекались.
Макар побіг на зупинку, спинив маршрутку. Хотів було сісти на своє улюблене кінцеве місце. Але те було зайняте. Зайняте ним же. На кріслі спав Макар, заслинюючи плече вже знайомій пишній жінці.
Зусилля. Макар виганяє себе напрочуд нав`язливе почуття реальності. Прокидається.
Ох сором то який! Він спав спершись прямо на кафедру, не дочитавши до кінця свою лекцію. Студенти сміються ховаючи губи в руки - щоб сміх був хоч трохи прихований. Макар закрив свій зошим з конспектами.
Панове, на сьогодні можете бути вільні, - відпустив студентів Макар. - Мені щось  нездоровиться. Я йду у медпункт.
У медпункт Макар іти не збирався. Він одягнув куртку і зібрався було йти додому. Але вже при виході з університету згадав, що забув у аудиторії Зошит з так і не прочитаною лекцію.  Пішов назад у аудиторію. Студенти чомусь іще не розійшлися, вони дивилися на когось, хто нерухомо-згорблено стояв за кафедрою. Чтобы поиграть в игровые автоматы казино Вулкан, не обязательно проходить регистрацию в данном клубе. Сначала можно выигрывать в обычной версии , что позволит научиться всем основным правилам. Гемблеры смогут запускать слоты бесплатно, используя демонстрационный режим. В нем игра ведется на условные фишки, позволяя новичкам свободно изучать правила и особенности аппаратов. Цебув Макар! Він спав. Студенти позапихали йому у вуха паперові квіточки. Хтось натягнув на руки пластикові пакети та закріпив у волосі пір`їнку так, що при подуві вітерцю вона лосотала викладачеві носа.
- Цього не може бути! - закричав Макар. - Вони б зі мною так ніколи не зробили! Я напевно сплю! Я точно сплю!
Макар зробив зусилля волі й простнувся. Перед собою побачив стопсигнали вантажівки інстинктивно з усієї сили натиснув на гальмо свого Зіла. Аґвтомобіль зі скреготом загальмував.
- Ото фігня за рулем наснилася мені! - сказав Борис свому попутчику, який злякано просинався пробудженим скреготом коліс. - Ніби мене Макар звати, і я викладач. Пркинь! Я лекцію навіть читав! Чи не читав...не пам`ятаю...

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Несподівано

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Галина Михайловська, 27-03-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.83083295822144 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …