Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51001
Рецензій: 95739

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 8721, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.143.0.157')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Психологічна драма

Додатки (Кінець роману "Сатаністи")

© Максим "Січеславець" Беспалов, 21-03-2008
Додатки

Додаток 1.
Вбивця-самогубець
(газета «Наше Місто», Дніпропетровськ, 1.12.2008 р.)

Як стало відомо нашій газеті, вчора у виправній колонії для неповнолітніх близько міста Дніпродзержинськ здійснив самогубство Василь Чорнивін, більш відомий як «вбивця зі цвинтаря».
Мешканці Дніпропетровська навряд чи забули про те жахливе вбивство, що відбулося у нашому місті третього червня цього року на житловому масиві Перемога. У той день на давно закритому цвинтарі оперативниками було знайдено тіло сімнадцятирічної дівчини Софії Г. – учениці останнього класу середньої школи №140. Дівчина була вбита з особливою хворобливою жорстокістю. У неї було роздерте горло та вирізане серце.
Слідча група тоді з самого початку взяла за основу версію ритуального вбивства. І вже через кілька годин було затримано винну у скоєнні цього злочину людину. Нею оказався ученик тієї же школи Василь Чорнивін. За його власними словами, він був духовним керівником секти сатаністів, що вже два роки існувала на Перемозі. Інші ж члени темного угрупування на час описаного вбивства вже або вмерли, або втратили розум.
Маніяка було засуджено до довічного ув’язнення за вбивство, зроблене із особливою жорстокістю. Розслідування щодо смертей інших сатаністів триває і досі.
Василь, як повідомило «Нашому Місту» надійне джерело в колонії, помер від багатьох тілесних ушкоджень, які він сам собі спричинив, зокрема, від черепно-мозкової травми, що стала основною причиною його смерті.

Коментарій психолога:
- Те, що хлопець покінчив із собою, я, чесно кажучи, очікувала з самого початку, коли дізналася про цю історію. Його ще дитяча психіка не витримала спогадів про загиблих людей, у смерті яких він винен. Дорослі маніяки легше переживають своє ув’язнення. Вони ще на свободі позбавляються всіх почуттів. З дітьми ситуація інша, вони більш емоційні і тому керуються секундними поривами.


Додаток 2.

Пану Магістру
С.К.
Він малих таємників
Г. і V.

Доповідна
Ваше завдання виконане. Хлопця немає. До Доповідної додається стаття з газети.
2.12.2008.                                                              Г., V.



Дякую всім, хто спостерігав за ходом сюжету роману "Сатаністи" за увагу і за допомогу.
Ще одна частина може з'явиться, а може й ні. Але будемо вважати, що це
КІНЕЦЬ

Попереду повернення до Всесвіту "Телесиків". Тому прошу прочитати указаний твіт. Він файний. Чесно-чесно.

Щиро Ваш,
Січеславець

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Neverending story

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© RemiK, 28-03-2008

І хто ще читає ночами "Сатаністів".

На цю рецензію користувачі залишили 5 відгуків
© , 22-03-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 5.4227890968323 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …