Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50943
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 8486, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.232.169.110')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Лист

Pour mon ami

© Анютка Петрів , 05-03-2008
     «Який гарний сніг сипле за вікном! Так гарно та чарівно! Шкода, що тебе нема поруч. Дуже шкода. Ти вибачай, що так сталося. Я не знала, що сесія затягнеться і ми так довго не побачимось. Я не могла написати це все і СМС, бо не вмістилось би. А по телефону також було б погано – багато часу зайняло б, а у тебе покупці.
     Шкода, що тебе нема поруч. З мого вікна у квартирі добре видно кучугури, які робить всемогутній сніг. Діти тішаться ним, граються та ліплять снігових баб. А я наробила сніжок та поклала на балкон, а прохожі думають, що я хочу жбурляти їх у них. Та я цього вдень не роблю. Я чекаю ночі і тоді кидаю їх в нікуди. Так весело, коли сніжки розбиваються об дерево чи асфальт. Ти знаєш, це єдина втіха поки тебе нема. Нещодавно влучила у сусідське вікно. Але мені нічого за це не буде, бо сусіди спали і не чули що сталося.
     А ти знаєш, я колись хотіла лише розмовляти з тобою. Тільки розмовляти. Я не хотіла бути твоєю дівчиною чи ще кимось. Я хотіла лише одного — бачити твою посмішку. А пам’ятаєш, як колись я начебто зовсім випадково опинялася на твоїй дорозі? Тоді я навіть у своїх найбургливіших фантазіях не могла уявити, що ти станеш моїм хлопцем. Лише моїм. Тараску, ти не забувай про мене. Тим більше, я скоро буду.
     Шкода, що тебе нема поруч. Вибач мені за все. Пробач. Я скоро буду. І ще: не забувай хоч раз у день виходити зі своєї «комірчини» на свіже повітря. А як вийдеш, то подивись на сей прекрасний світ. А він таки дійсно прекрасний.
                                                                                                                              Цілую і люблю.
                                                                                                                                                       А.”

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Переконливо

© М.Гоголь, 06-03-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.85985016822815 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …