- Я перемогла.
Бутилка коньяку закінчувалася.
- Я перемогла.
Видавила в горло залишки лимона.
- Я перемогла.
Остання вкрадена сигарета обіжгла пальці.
* У неї було багато прийомів. Поцілунки, погляди, захоплення тобою, попсове тату з крильцями на дупі, епіляція у вигляді латинської літери S, докази щодо ролі скорпіона в нашому житті.
У мене були еротичні сни, залишки мрій про одного бордера і дев'ятнадцять повітряних кульок під стелею.
Вона не прийшла на мій день народження. Не фарбувала мені ногті на ногах напередодні. Вона з'явилася уві сні з чоловічім обладнанням.
Мене нудило вранці, коли я прокинулась.*
- Я перемогла.
Мене нудило, але я продовжувала допивати рідину в стакані.
* Вона мене ненавиділа. Я її боялася.
Вона мене боялася. Я навіть не здогадувалася.
На наступний день вона сказала: "Я тебе люблю" і подарувала номер пін-коду свого телефону.*
- Я перемогла.
Мене знудило на скатерть на столі. Присмак був кислим, а запах їдким.
* Вона була червоного кольору, в плямах. Ні краплі не схожа на скорпіона, більше на носорога. І була щаслива, коли хтось намалював її портрет.
Я хотіла лише спати і іноді в гори.*
- Я перемогла.
Я блювала в туалеті ще близько години.
* Коли я сказала: "Йди з мого життя назавжди", вона не повірила. Але я викинула її речі з думок і випадково зустріла кучерявого хлопчика.
Здається, вона зламала ногу.*
- Я перемогла.
Я накрилася з головою і побачила уві сні тільки його, але вже з дредами.
- Я перемогла.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design