Ну малий, про кого тобі сьогодні казочку на ніч розповісти? Ні, про Фредді Крюгера ти
вже не раз чув і про Джека Різника я позавчора розказував. Ось розповім тобі краще про
Трактор майбутнього.
Було це не так давно. Жив-був один збоченець і маніяк Вася Смертежер (ім’я і прізви-
ще з етичних міркувань змінено) і працював він... .Ні не в моргу, а на тракторному заводі. Міліція вже давно шукала пропавших безвісти старшокласниць-гопачок, яких він (Ва-
ся С.) пізнього вечора, після “діскацєки” затягував до себе в підвал і там катував, мордував, ґвалтував, скальпував і вбивав. Потім тіло вбитої гопачки різав на шматки, кістки давав собаці, а м’ясо в діжці солив, або в холодильник клав (пізніше розморожував і відбивну робив).
Можливо всі ці його розваги продовжувались би й далі, якби не стався на тракторному заводі нещасний випадок : нашого Васю С. струмом вбило. Але нам цікаво не те ,в яких муках він вмирав, а те що душа його в один із тракторів вселилася і відчула себе якось незвично і некомфортно в новому тілі. Вася С. зрозумівши (правда, ще не усвідомлюючи що він вже трактор) що в нього тепер замість ніг-колеса, а руки відсутні, то він перш за все вирішив вчитися ходити, і давай по заводському подвір’ї, як скажений гасати.
Чи то збіг обставин, чи вже так мало статися, але якраз в цей час на заводі якась комісія
була і побачивши трактор без водія, який гасає як Шумахер на Феррарі, ці ревізори попросили пояснення цьому явищу у директора заводу. Ну і що йому залишалось сказати перед комісією? –“Це, мовляв – наша остання розробка, останній писк техніки: Т-2000 “Бугай”, трактор майбутнього з “вічним двигуном” внутрішнього згорання, вбудованим автопілотом , кондиціонером , та іншими прибамбасами. А наш Вася С. за характером був холерик і почувши, що його бугайом називають, одразу ж пішов на таран на свого кривдника. В результаті, ревізори з комісії кинулися врозтіч, хто-куди, а директор заводу, так і залишився стояти, не розуміючи що робиться. Вася С. збив директора передом свого кузова і розчавив йому голову заднім колесом, що в того аж очі повилазили, а те, що колись було директоровою головою, тепер нагадувало кривавий млинець, политий білим мозком і відбитками на ньому шини тракора. Після всієї цієї трагікомедії нашого Васю С. на запчастини розібрали.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design