Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51016
Рецензій: 95760

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 829, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.191.5.239')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Чорт його знає що

Потік думок

© Петрик П*яточкін, 08-03-2006
Так неприємно, коли болить голова. Ні, навіть не болить. Просто щось важке тисне зсередини. Почуття майже не фізичне. Скоріше моральне. Купа думок. Вони давлять, хочуть вирватись на волю, крикнути всьому світу «Ні! Я думаю не так, як ви!».
Спокійна і повільна музика заспокоює біль. Але нагнітає сумну атмосферу і наштовхує на ще більше роздумів. Чому життя таке неправильне? Для чого людина створила собі повно фізичних речей і моральних понять, в яких зараз сама плутається, та знову створює щось нове? Чому люди дивляться одне на одного і стараються бути так, як всі? Чому від їх настрою має залежати мій? Чого я маю вбиратись так, а не інакше? Чому я маю поводитись, як всі хороші діти?  Чому я не можу бігти по вулиці і збивати всіх і все на своєму шляху?! Хто я в свої сімнадцять?..
Коли болить голова, так хочеться щоб біля тебе був хтось близький, рідний душею. Та всі навколо чужі. Вони вважають себе кращими у всьому. А я тримаю свою думку при собі. Чекаю. Чекаю, коли знайду рідну душу. Чекаю…
Музика приємна. При кожному новому акорді я здригаюсь. Вона закутує мене в свою ніжність. А я забуваю про все навколо. Думки губляться десь в музиці. Голова ще болить, але біль теж губиться в далині. Закриваю очі. Бачу темноту. Де-не-де проскакують іскорки. Гарно…

*****

Мене серйозно боліла голова і я за десять хвилин написав ці кілька абзаців.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Якщо тримати думки при собі, рідну душу не розрізниш

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© М. Гоголь, 09-03-2006
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.89429998397827 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …