Зводь з розуму мої вікна, зводь з розуму мою стелю, зводь з розуму мої двері. Але тільки не мене, тільки не мене - прошу; благаю відведи свій погляд від моїх очей, Ти ж бачиш - біль в мені коли Ти поруч.
"Ми не зможемо і Ти це знаєш. Ну не дивися так на мене! Що Я мав зробити?! Що?! Скажи мені! Ну скажи хоч щось! Навіть зараз коли Я кричу на тебе, Ти мовчиш! Ти завжди мовчиш. Я ненавиджу тебе! Іди, більше немає Нас !"
Вона повернулася і пішла по алеї, злившись з простими перехожими. А він ще довго дивитиметься їй вслід. Що Він мав зробити? Вона - простий, ледь модифікований гуманоїд, Він – андроїд нового покоління, з підвищенними характеристики творчості. Її термін збігає через 2 місяці, Він ще житиме як мінімум 4 століття. Він стане легендарним письменником з 25-го квадрату. В нього буде все. Але зараз, стоячи на тій алеї, він вже знав про кого писатиме всі ті чотири століття мільярди своїх рядків.
Завтра Вони знову зустрінуться на тій ж алеї. Вона знову повернеться і піде, а Він ще довго дивитиметься їй вслід. Всі чотири століття.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design