Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50955
Рецензій: 95697

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 8192, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.237.87.69')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Золотий ключик

© Саніна Аня, 10-02-2008
    Треба прокинутися раненько, поки всі сплять, навіть баба, і бігти до зали дивитись під ялинку. Під нею,біля гноміків – подарунки (тато їх туда поклав). Думаєте Дід Мороз? Брехня! Кожен знає, шо Дід Мороз (аби не перестрітися з татком  в районі серванту) ховає подарунки під подушку! Я писав йому в листі, шо дуже хочу справжню рушницю, але торік він приніс мені сині рейтузи зі штріпками. І як здогадався?! Бо свої фізкультурні я порвав, коли ми з Редькою перевіряли, чи обірветься канат, якщо ми висітимем на ньому вдвох.
    Редька – лучший мій друг! І коли ми разом, то все так ловкенько виходить! Він уміє надувати шкреків. Плюється з трубки навіть дальше чим я. А ще у нього є кутьонок породи ротвейлєр. З мокрим носом, добрими очима і скавчить.  
       Я тоже хочу собаку. Взагалі у нас є Тузік, але то не пес, а нєдоразумєніє. Якось засунув морду в лілії та бігав пів дня з жовтим писком, лякав доярок. А колись в юності він вкусив нашу врачіху Зинаїду Карповну, і після цього її доцю Аліну (соплі-по-коліна) перестали ставити зі мною в пару на утрінніках, в садіку. А почали ставить Люду, яку вічно крутили на бігуді і рясно поливали “Прєлєстю”.

    Якось на святі мене нарядили Буратіной, а Люду відповідно Мальвіной (невдала, скажу, Мальвіна, бо коли смикнув за волосину, виявилось, шо то її мами крашений парік).
     А я ж був ох і файний! – мама нашила на шорти зірочки із золотінок і пошила плащ червоний із занавєски,що нам тьотя Лєна дарує кожен рік. А бабуню зробили мені нос. На різінкє. Довгий і справжній. Але в той день Люду напшикали дуже сильно, то я не втримався і, коли ми танцювали “лодочку”, апчхикнув, і рєзінка порвалась. Дуже було неочікувано, особливо для Люди. Я хтів було розстроїтись, але потім до мене підійшов Андрій і, глянувши на носа, що я тримав у руці, авторитетно заявив: “ Класна штука! Зроблю собі такого і будем гулять в грачів!”
    З тих пір Редька – мій друг і бойовий товариш.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

оцей суржик

© В:тал:й, 01-03-2008

Привіт!

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Саня Костенко, 11-02-2008

Провів цікавий експеримент

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Антон Санченко Статус: *Експерт*, 11-02-2008

зачод

На цю рецензію користувачі залишили 6 відгуків
© е.герман, 11-02-2008

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Олександр Наталенко, 11-02-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.94176006317139 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …