Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 50999
Рецензій: 95738

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 8171, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.223.159.195')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Мініатюра

Мініатюрка

© Роман RemiK Котик, 09-02-2008
Ооооооооооооо, вітаю, вітаю – народилися. Час народження – 6.15АМ 8-го числа. Ну не плачте, не плачте, не кричіть – тут не так вже й погано. Ось і мама, подивіться, заспокойтесь.
Заспокоїлись? Добре. Ми ще трошки тут Вас потримаємо в цьому місці і до-до-му. Так, до-до-му. Ууу, які манюні. Розвивайтесь, ростіть, пізнавайте. Повна свобода. Ми заважати Вам не будемо. От тільки, треба пару прививок... зубки ріжуться?.. трохи перехворієте... Звичайно треба. Як без цього. Подивіться яке життя, яка екологія. Обов'язково треба перехворіти. Це ж Вам не якесь 18 століття. А зараз в садік. Ну не ревіть, не ревіть Роман Богданович. Вам навіть трохи сподобається. Бачите? Все нормально.
А зараз школа. Тут гарно вчіться, тут негарно, тут знайомтесь, тут роставайтесь, тут протестуйте. Все нормально – йдем далі. А далі декілька варіантів. Але Вам рекомендується університет. Поступили? Вітаємо, вітаємо. Ну тут вже повна свобода. Ходіть на пари, пишіть конспекти, здавайте екзамени. Більше від Вас нічого не вимагається.
Далі по плану -  робота, сім'я, діти. Рекомендуємо все одразу і якнайшвидче – часу ж обмаль. Не відставайте, спішіть. Заплутались? Спіткнулись? Помилились? Не відставайте, не відставайте, будь-ласка.
О, встигли, молодець, ну що я Вам казав. Чудово. Просто чудово.
Тут направо поверніть, тут пригніться, тут обійдіть, а тут підскочте. А зараз повзіть, повзіть Роман Богданович, швидче, швидче. Війна як-не-як. За родину!!!!!!!! За Сталина!!!!!!!
Живий!!! Рідненький!!! Дайте я Вас розцілую, Роман Богданович.
Так, тут знову змінюємо світогляд, звички, цінності. А зараз набираємося досвіду, ліземо по  кар'єрній   драбині. Вгору, вгору ліземо. Що, вже голова крутиться?  Ну тоді злізайте. Злізайте і сидіть.
О, у Вас діти!!!  А я й не помітив, швидко Ви. Молодець! Боже, яке щастя!!!!!!!!!!!
Так, йдемо далі, не відволікаємося. Зараз у Вас намічається криза, криза середніх літ. Як не хочете? Як без кризи? У всіх криза, а у Вас не криза?  Криза, я сказав криза. Тут Вам у пригоді стануть ваші знання про споживання алкогольних напоїв. Випили? Закусили? Йдем далі. Так, зараз така тема: ви передаєте досвід. Те що знаєте. Як кому? Підлеглим, дітям. З одним у Вас проблема. Якась аномалія. На рік їхати в Нову Зеландію хоче. Просто так. Ви уявіть собі – просто так. Нечувано. Мені вже жалілися, просили Вам передати. Втихомирили? Добре йдемо далі. Як, ви ще не конформіст?! І чого це ви мені не сказали?! Відколи у Нас секрети? А я то думаю, що Ви так багато розпитуєте. Розпитуєте і розпитуєте всю дорогу, спокою від Вас нема. Всі люди, як люди. Спокійно, шеренгою, а ви тут цікавитеся, оглядаєтесь, обдумуєте. Нічого, зараз виправимо. Як не треба. Чому не треба? Хто сказав? Не хвилюйтесь. Ну ти, Господи, як маленька дитина. Ну, не можна. Так не можна. Давайте я Вам допоможу. Разом зі мною повторюємо – “Думаю, як всі. Думаю, як всі” Заждіть, прийміть це. З ним легше.
Все? Пройшло? Ой, я за Вас так хвилювався.
Що, печіночка болить? Нирочки? Животик? Хворієте? Що Вам сказати, вік своє бере.
Ні, ні, ні не вставайте з дивану. Не виключайте телевізор. Який турнік? Ви так довго працювали... Ось внуки ростуть. Так, ще років 10-20 і фініш? Стоп-стоп-стоп, не лякайтесь, не вставайте, не виключайте. Відпочивайте. Розслабтесь і Насолоджуйтесь. Життя-то не просте у Вас було. Що значить було?! Та ні обмовка. Обмовка.
Ну, пора? Як, приготувались? Земелька на цвинтарі? Гроші, настанови родичам? Вже є? Розслабтесь, розслабтесь, відпочивайте... Ви ж все життя працювали... Війну пройшли... Пожалійте себе...
Все? Вже все? Агов! Не чуєте? Не відповідаєте? Не дихаєте?
Що ж Роман Богданович, раді були Вас бачити, заходьте ще...
Вільна Каса!!!
Оооооооооо вітаю з народженням.
Ну не плачте, не плачте. Не все тут так і погано...


Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Жан, 11-02-2008

Збоку це, дійсно, виглядає саме так...

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Галина Михайловська, 09-02-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.86735701560974 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …