Коли крутиться голова, коли хочеться ригати від швидкості тієї машини, яку називають мотоцикл, я ридаю від щастя жити на цій довбаній планеті. Я мотоцикліст. Не більше і не менше. Я = Швидкість.
Говорять, в мене нудна робота. Вони праві - вона безкінечна і тупа. Але вони не знають ті три тисячі миль на годину. Коли не має мене і немає мотоцикла. Коли ми єдині. Єдині зі світом, який мчить разом з нами. І нашому світові абсолютно пофік куди мчати. Головне пошвидше. Через певний час я когось зіб'ю. Я це знаю. Таке життя, повторюю я, перетинаючи ще одне перехрестя. Ти збиваєш і тебе збивають. Я заплачу за все сповна.
Швидко, швидко, швидко... Не встигаю. Третя, блін. Я вже мав бути на тій співбесіді. Розповідати, який я чудовий лояльний командний працівник, з бісовими лідерськими якостями і чортовим позитивним мисленням. А я сидів в тій довбаній пробці. Нічого, зараз зверну направо. Там можна зрізати. Все нормально. Я поясню про пробки, розповім якийсь анекдот. Ми весело посміємося і я влаштуюся менеджером середньої ланки “з перспективами кар'єрного росту”. Яка година? Направо. Жовте жовте жовте жовте. Будь-ласка. Давай маленька. Ми просочимо.
Ми проскочимо...
Через рік його назвуть Перехрестям Смерті в тому місті. В них буде цілий звіт, з описом аварій, пробок, поранень і жертв. І її закриють, щоб зробити безпечнішу розв'язку. Це через рік. А зараз там валяються кишки по правій смузі. Мої кишки. А мій шлем знаходиться в офісі 31 будинку на другому поверсі. Мене ще довго будуть збирати. Я помер там. А все та клята машина, яка з'явилася на перехресті нізвідки. Так буває, проскочиш – повторяємо ми. Ті, що живуть на цій довбаній блакитній планеті.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design