Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2686
Творів: 51037
Рецензій: 95784

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 8113, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.216.123.120')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Щоденник

Філософсько-езотеричні ухили

© Schwarzer Aristokrat, 02-02-2008
Як гадаєш, варто відраджувати відчай? Саме той, що вчора прикидався твоїм світом, а сьогодні.. Ти й сам все бачиш сьогодні. Ти мерзнеш у  ліву руку, думаючи про медові поцілунки в майбутньому. Почасти розгублюєшля і уривчасто починаєш аналізувати минуле. Ламкість нігтів і твердість репрезентативної оболонки видають твою найдосконалішу гармонію. Ти дещо втомився, але ось уже кілька днів те й робиш, що відсипаєшся. Тільки досі не знаєш від чого. Ця стривоженість починає остаточно набридати і ти вирішуєш бути гуманним, принаймні у ставленні до себе. Та й навіщо ці припадки самовимотування. А потім знову грім і блиск. Ти не любиш заспокоювати себе, ти не вмієш заспокоювати себе, тобі потрібен поважний спокій.. Ти чогось чекаєш. Хочеш відповіді, налаштовуєшся на її вібрації. І починаєш несамовито сміятися, бо ще, виходить, не час. А так хочеться. Абсолютна тобі екзистенціалістська безодня з претензією на філософсько-езотеричні ухили. Так, сміятися все ж таки варто. І то саме сьогодні, з цієї ж причини, до кінця невідомої жодному з богів. І з небогів також. А згодом крик, далекий крик, що прорізається через усе паскудство. І глушиться в мені, в моїх словах, в літерах на моніторі. Може з часом воно побачать себе на папері. Може. Відчуття підготовки щораз більше дає про себе знати, та поруч з цим не хоче натякати на зміст справи, що мати стати моєю. Чого чекати? Скільки? Останні дні немов минаються в минанні. Я дико не люблю такого стану. А виходить це навіщось потрібно. Як мало я знаю. Яке часткове розуміння. Мене лякає се невідання. Та якось мляво перетворює мої думки в неучасть. Хоч моя сутність протестує проти цього настрою. Провокує без упину на знищення непотребу. Та невикінченість ще перебуває в мені. Я хочу звільнитися.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

А як це - "відраджувати відчай"?

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© М.Гоголь, 04-02-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.76390409469604 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …