Я старий пень, сидів у кутку зали для тих хто палить, і попивав світле пиво. За сусіднім столиком сиділа жіночка десь років за шістдесят. Вона палила тоненькі бабські сигаретки і тихенько сьорбала червоне винце. Ця жіночка чимось нагадувала стару м’яку іграшку:
брудну, затаскану, облізлу кицьку, яку треба вже викинути, але ж так до неї прив’язався.
То ж нехай лежить на шафі у кутку, може коли знадобиться.
За іншим столиком сидів такий же старий поц як і я. Він пив коньяк, не знімаючи кашкета. Цей чудило заносив бокал рукою, наче з іншої кімнати, роззявляв щосили рота,
ніби хотів заковтнути і коньяк і фужер. Робив маленький ковток, повільно закривав свою пащеку, важко видихав носом, чавкав, вигукував: „О-о-о-о-о!!!!!” і врешті ставив бокал на стіл.
Якось я зустрів свого старого товариша. Він мене спочатку не впізнав. Через десять хвилин ми вже сиділи в ресторані. Взяви пляшку потім ще одну, закуски, коротше, по-людському. Через годину другу повжирались як свині. Мій товариш поналигував у ресторані кругом. Нас звідти поперли. Стоїмо на вулиці я до нього кажу: „ Поїхали блядей знімать!”. А він, от сука: „ Мені додому треба”. Я махнув рукою і пішов. Ось такий в мене товариш. Був.
Ще за одним столиком сиділи три молодих хлопці і голосно пили горілку. Я ненароком підслухав їхню розмову. Той що був у чорному светрі сказав, що за раз кидає шість палок, той, що був у світло-синьому реглані з написом „Аргентина” сказав, що зміг лише чотири, третій сказав щоб ті не парились, в нього взагалі з горем пополовині один раз виходить.
Так, молодь нині не та. Ось раніше.... бувало поки в гуртожитку всіх шмар на поверсі не попораєш, не заспокоїшся. А сам було, розляжусь на ліжку у кімнаті і давай свого малого ганяти, до десяти разів доходило. А вони мені кажуть: „шість”, „ чотири”, „ з горем пополовині...”. Тьху! Слабаки. Мені мій старий казав, от як зараз пам’ятаю,: грайся з ним, але не розмовляй.
Так, були часи, могли коли хотіли, а коли хотіли то могли. Це зараз вже мої причандали ні до чого не здатні. Раз було відправив свою стару пердюху на дачу, думаю: хай собі на грядках раком стоїть, в неї це добре виходить. А сам подзвонив у сервіс, замовив
бариню. Приїхала чорнява, очі великі – четвертий розмір, гарна, фігуриста, все при ній.
Вона мене роздягла, сама з себе все поскидала. Лягли в ліжко. Щось вона там мудохалась з моїм маленьким другом. Я вже бачу діла не буде, встав з ліжка, одягнувся, розрахувався, подякував і сказав: „ Арріва”. Господи, досить думати, що ти ще щось можеш в вісімдесят чотири роки. Сиди дома, дивись телевізор, читай пресу, поливай квіти і сварися зі своєю старою.
Я допив своє пиво, розрахувався і почвалав додому. Так, таким старим як я, тут не місце
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design