3 лютого (продовження, жуючи бутерброд).
Та бабця, що сиділа біля книги запису замовлень, прости мене Бог від такої нетактовності, але інакше я те називати не можу, взагалі, чомусь людину мені не нагадувала. Якось не писалась вона в картину загального благоговіння, а ось у картину торгівлі вірою – писалась. Кого вона мені нагадала, так це страшного троля-клоуна. Якого я бачив в якомусь Голлівудському кіні про викрадене Різдво. Він був такий волохато-зелений та з гострими вухами та жовтими зубами. Хоча в світі вона, мабуть була премилою бабцею. Сиділа собі на лавочці, з облупленою фарбою, та обсмоктувала кісточки першокурсницям, що винаймають квартиру на першому поверсі. Як раз під її квартирою. Тому вона чудово чує, що вони там витворяють. Проте в церкві її фейс виглядав якось неприродно. Хоча вона для того, щоб виглядати більш відповідно до інтер’єру прийняла, мабуть на її думку благочестиво-просвітлений вигляд. Хоча їй те не вдалося. Міміка її була пісна, без єдиної емоції, геть без натяку на відчуття. А самим дивним виявилось те, що та зелено-волохата істота ще й вміла говорити(!). При чому жахливо неприємним пискляво-гнусавим голосом. Від її емоційного “Ти ку-ди ?!!!!” мене аж пере тіпнуло. Я думав, що у церкві варто говорити пошепки, а підвищувати голос категорично заборонено. А тут - “Ти ку-ди ?!!!!”. Інше відкриття, наступне за тим, що в церкві можна кричати: туди не всіх пускають (ні фіга собі). Мене туди не пускали. Не пускали до церкви! Нонсенс. Принаймні згідно до того, що я чув про церкви в школі та бачив по телевізору. Вона обізвала мене грубіяном і хамом лише за те, що я попросив, при чому ввічливо(підкреслено двічі) попросив пояснити мені, чому саме я не можу зайти до храму. Навіть зараз не здатен зрозуміти, де ж я їй нагрубіянив. Години пів я, як ніколи в житті ввічливо, намагався вияснити в чому ж моя помилка. Чесно кажучи, вже кілька разів перехотів йти далі, але ж мені було цікаво ЧОМУ(?). І я мав те допитатись. Але моя, досить природна, як на ситуацію, що склалась, цікавість розцінювалась, як знущання. Але ж я, блін (!), ввічлива дитина. Розгадка виявилась до болі у шлунку примітивною. Я був у капелюсі. Дійсно (бовдур!) в запалі суміші відчуттів невідомого досі релігійного екстазу та неймовірної цікавості (а як воно там) я не зняв блайзера.
В цьому і полягала першопричина немилості сторожу воріт до дому Господнього. Проте, лише першопричина. Тепер, після того, як я буквально вичавив з неї е зізнання, вона нізащо в сіті не дозволить мені зайти. Бо я навіжений (ото вигадала), невихований, не знаю як себе поводитись (ну... в цьому відношенні вона дійсно мала трохи рації) і взагалі отой молокосос який по під‘їздам у темний час доби “колеться” а замість того, щоб на уроки ходити та батькам допомагати самогон у підвалі хлеще та з дівками зажимається.
Цікаво, звідки вона знала про такі, можна сказати інтимні моменти мого особистого життя? Адже наркотики, я поки що не пробував, хоча вже і подумував с приводу того, щоб дізнатись на практиці що воно таке? Самогон? Фє-самогон... яка гидота. Я ж врешті решт вихована дитина і у випадку, якщо мені закортить замість лекцій у школі хильнути “палаючої води” то я використаю з цією метою скоріш за все той же самий Німірофф чи Хортицю. Та і “мацати” дівчат по підвалам я теж не великий любитель. Тобто, звичайно дівчата мені подобаються, і я не проти час від часу при відповідному настрої... Ну але ж не у підвалі, на то я маю власну кімнату і, на щастя, доволі часту відсутність батьків.
Мені, дуже, ну ДУЖЕ хотілось м’яко кажучи направити її у тому напрямку куди зазвичай направляють таких бабусь такі хлопчики яким вона мене вималювала. При чому детально вказати адресу, куди саме вона має піти. Але в решті решт, я ж вихована дитина. А ми, виховані діти, так не говоримо, тим більше до жінок, тим більше похилого віку. Навіть, якщо вона того, як ніколи заслуговує.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design