Я там раніше ніколи не була. То вперше. Дивовижний, ніби зачарований і невимовно, до сліз зворушний. Як далеко, далеко в дитинстві коли зачитавшись історіями про піратів уявляла себе десь посеред Середземного моря...
А ще, він був самотнім. Сюди взагалі, майже ніхто, ніколи не приходив. Бо тут не зручно. Скелі, вода, каміння та чайки. Хіба тут позагораєш, чи влаштуєш вечірку? Сюди приходять люди лише в особливі моменти. Коли хочеться побути на самоті. Коли біль накриває тебе наче безжальна морська хвиля. Поглинає і зносить геть щоб вже ніколи не винирнути. Саме в ці моменти люди і приходять сюди. Сюди прийшла я. Прибігла.
Я бігла босоніж. По відполірованому водою за сторіччя дрібному камінню. А воно розбивало в кров мені ступні. Тепла, мов парне молоко, солона морська вода, що одразу потрапляла на ранки починає їх роз‘їдати. А я біжу далі. Поки не помічаю на ногах кров. Хочу змити її водою.... але сіль. Біль наростає. Він гострий наче ніж. Він такий сильний, що притуплює, а потім зовсім проганяє отой глевкий сум. Цей біль інший. Первозданний. Справжній. Він очищає. З очей починають текти сльози, що змивають з мене залишки “страждань”. Я, нарешті йду геть.
Я ще повернуся сюди. На цей пляж. Наступного разу, знову коли відчую що темна хвиля починає затягувати мене у безодню смутку. Я знову прийду сюди, на кам’яний пляж, аби відчути цей біль. Справжній, чистий, щирий.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design