Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51022
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 7964, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.17.150.89')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Авторська проза

Не судилося

© Вікторія, 19-01-2008
                                                             Не судилося
    Дерева, ліниво розклавши обпалені гарячим сонцем віти, потріскували,не витримуючи смертельних променів. На асфальті час від часу з’являлися міражі, а горобці намагалися знайти притулок під виснаженим листям каштану. Палке повітря підіймло над землею пісок, проносячи його над потрісканим грунтом, який просто помирав від спраги. Здавалося, ніщо не змусить піднятися зі старенького, але зручного крісла, щоб ще раз подивитися на виснажене місто.
    Зморшкуваті та покручені пальці задумливо підібрали сиве волосся з чола, а великі сріблясті окуляри скептично сповзли на кінчик носа. Жінка, скаржачись на страшенну спеку, підсіла ближче до вікна, зупинивши погляд на зів’ялих фіалках.
   - Зів’яли, - тихим голосом сказала вона, повертаючись до крісла. І мало хто знав чому ця старенька непримітна жінка, так довго щодня засиджується біля облупленої амбразури, вдивляючись у горизонт.
    А вона чекала.Чекала вже п’ятдесят самотніх років. На нього. І тільки старі довоєнні фотографії розповідали про красуню-розвідницю , яка колись також мріяла про щастя.
    -Сьогодні рівно п’ятдесят, п’ятдесят довгих та важких років очікувань. Мабуть, не судилося…
     Так жінка чекала день у день ,  якщо не на нього, то хоча б на ту хвилину, коли знову візьмуться за руки, але не в юдолі сліз та печалі, а десь там, за синіми небесами, під цілющим сяйвом зір.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)

не сподобалось
сподобалось
дуже сподобалось



кількість оцінок — 1

Рецензії на цей твір

мені б вашу самовпевненість

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Олександр Халва, 21-01-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.86972403526306 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …