Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51022
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 7906, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.145.173.112')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Оповідання

Про страх

© Шуша, 12-01-2008
   Телефон дзвонив дуже довго. Восьма ранку. На сороковий дзвінок ти змусила себе встати з ліжка і піти в іншу кімнату за трубкою.
   - Так.
   На тій стороні було чути, як шкрябають гелевою ручкою по не дуже якісному паперу, аж поки тебе не спитали:
   - Коли ти востаннє мастурбувала?
   Коли, коли, позавчора ввечері. Натомість ти відповіла:
   - Я буду боятися. Я не відповідатиму на такі запитання. - і поклала трубку.
   Ти виконала обіцянку. Потрохи ти почала це робити ще зі вчора - боятися. Це все та тривожна музика, спілкування в неті з невідомим чоловіком і сон, в якому він, виявившись твоїм братом, тебе гвалтує. Думка зупинилася на слові гвалтує, ти ніяк не могла згадати, яка буква є першою: г чи ґ. Так і не згадала, але боятися продовжувала.
   Напевно це почалося ще раніше. Місяць тому, з того часу, як ти стала жити одна, розмовляти сама з собою, малювати на шпалерах літери невідомого алфавіту та слухати лише одну пісню з пелйліста.
   Перед очима розповзалися плями брудно-зеленого кольору. У свідомості невідомо звідки з'явилося слово жовто-гарячий, і ти знову не могла згадати, як воно вірно пишеться. Весь цей час ти продовжувала боятися.
   Можливо, вперше це сталося, коли ти прочитала в дитинстві новели Едгара По і потім на протязі трьох днів не могла вийти з кімнати. Пісня закінчилася, але ж у тебе стоїть вічний репіт, і все починається спочатку.
   Телефон задзвонив знову. Цього разу ти взяла слухавку на сімдесятий дзвінок.
   - Що ви хочете зі мною зробити?
   Шкрябання по картону припинилося:
   - Ми представляємо вібратори нового покоління. Коли ви востаннє мастурбували? Тепер вам не прийдеться робити так багато зусиль. Наш девіз: "Навіщо вам чоловіки? Купуйте насолоду на віки! Нові вібратори для вас: сто раз на день тепер оргазм!"
   - Блядь.
   Пісня почалася знову. Ти знала, що коли-небудь застрелиш себе, щоб тільки не жити з відчуттям постійного кошмару на грані істерики.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

ЗАЧОД!!!

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Назар Шешуряк, 13-01-2008
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.77592182159424 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …