Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95752

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 7848, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.149.239.110')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Етюд

Забуваючи усі образи...

© Анютка Петрів , 10-01-2008
                                                                                                     Замальовка про кохання
     Забуваючи усі образи, ми, озброївшись лише своєю любов’ю, крокуємо по тернистій стежині у бік незвіданого та таємничого. Ми терпимо все: образи, сором, розбиваємо на скрижалях та на гробах свою гордість. Інколи нам хочеться покинути все і повернутися до колишнього життя. І ми так робимо. Та з часом усвідомлюємо, що наше життя не те без коханої людини, що воно не таке насичене та не цікаве, як було колись, тоді, коли ви були разом. Але тоді вже може бути пізно. Надто пізно для усього: і для пробачення, і для прощення, і для… Та для усього. І ми залишаємось одні. Так, одні, самі у цьому світі. Наче є поруч друзі, рідні та мільйони людей. Та нема однієї тої людини до якої ми могли б іти крізь тумани, обходити усі перешкоди та, обнявши її, зрозуміти, що це все недаремно, що ми більше ніколи не будемо самі.
     А буває так, що ми ніколи не покидаємо своїх коханих і залишаємось з ними навіки. Постійно виконуємо їхні забаганки, забуваючи про себе. Хтось це цінує, а хтось навпаки користується цим, не звертаючи уваги на те, скільки нам це коштує, скільки зусиль на це іде. Ми можемо пожертвувати усім: грошима, вродою, публічним життям заради коханої людини. І нам так добре.
     А буває так, що нас кидають. Легко і просто. Нічого не залишають і не дають про себе знати. А ми страждаємо, мучимось та на цьому життя не закінчується, воно іде далі.  
     Але не варто робити погано нашим коханим. Та й навіщо? Кохання це не лише поцілунки, а й почуття: світлі та міцні. Проте…проте мало хто замислюється.
     А ми далі забуваючи усі образи, озброївшись лише своєю любов’ю, їдемо по оброслій терном стежині у бік такого легенького промінчика кохання єдиної людини…      

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.75470304489136 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …