Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51005
Рецензій: 95752

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 7767, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.117.137.64')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза Рецензія для ДЧ

Жарт другий. Квіт папороті

© Богдан Образ, 02-01-2008
Тетяна Винокурова-Садиченко. Жарт другий. Квіт папороті. – Л.: Кальварія, 2007. – 234 с.

  Тетяна Винокурова-Садиченко – авторка містичних романів. Її черговий жарт – також не виняток. Особливим є той факт, що під час презентації у пабі „Пивна бочка” у Києві раптово пропадало світло;-)  
У черговій книзі авторка розповідає про дівчину, яка живе у районі, повному усякої нечисті, яку вона успішно відстрілює або всаджує осинові кілки. Одного разу вона вбиває свого друга і йде у ліс зі своїм котом, що розмовляє,  щоб знайти квітку папороті і повернути втраченого друга-вовкулаку.    
А тепер докладніше. Тетяна Винокурова-Садиченко пише від першої особи. Її героїня завжди зустрічає туманний ранок з чашкою кави та розмовляє з котом, час від часу до неї приходять „рекламні агенти Бога”. Всі її друзі та батьки покинули цей страшний район через наявність там  нечистої сили. Лишився її старий знайомий з дитсадка, який став вовкулаком і чекає її під дверима. Вона його вбиває... І тут з’являється певне співчуття, або якесь інше почуття і вона йде до подруги (старої відьми, у якої живе домовик), яка розповідає їй про те, як врятувати вбитого знайомого.
Далі починається найцікавіше. Авторка вдало поєднує власний стиль зі стилем Миколи Гоголя та якимось крутим бойовиком. Героїня йде до лісу шукати квітку папороті, але ліс посилає своїх людей аби завадити їй. Втім, вона хитрим способом ошукує ліс і загадує бажання – врятувати свого знайомого вовкулаку.
Книгу можна прочитати за кілька годин і вона знайшла свою читацьку аудиторію. Це в основному прихильники містики, творів Миколи Гоголя, представники культури „Емо” та просто любителі щось почитати.    

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.40220189094543 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …