Ти кажеш, що я не така як всі, але хіба це добре? Ти бачиш лише те, що хочеш бачити. Я можу бути щирою весною, а можу із дощем скотитися в нікуди. Ти хочеш бути поруч, та навіщо? Щоб потім утомитись і піти? Щоб серце об мене ранити, щоб душу лишити мені? Я можу бути для тебе всім, навіть стати твоїм життям, але чи хочеш ти рано померти? Я піду, бо воля не просто існує в мені, я зіткана з неї. А ти ж правда не мінятимеш моєї структури, не розпустиш мене, ниточка за ниточкою. Ти хочеш, щоб я належала тобі, але чи розумієш, що коли стиснути руку, вітер все одно не втримаєш. Кажеш, що я ідеальна, але ж навіть у троянди є колючки. Не боїшся поранити пальця?
Я живу в русі, і навіть, якщо зупинюся для тебе, це буде лише миттєвістю. Навіть дерева на час прощаються з листям, а мені і без нього добре. Я не хочу мати іншої неволі. Кажеш, що я буду мати стільки свободи, скільки забажаю? Але ж я не вірю обіцянкам ночі, що ми ніколи не розлучимось, тому що зранку вона кохається з сонцем і кудись зникає. А я не хочу чекати.
Пробач, але я не хочу бути для тебе снігом, він недовговічний і часом брудний. Залиш мені мою самотність. Або помри заради мене, щоб потім воскреснути для іншої…
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design