Коли ти побачив у житті хоч щось з того, що хотів, прожив хоч трохи так, як мріяв, померти шкода, але можна. Але якщо навпаки - то не можна, по усім правилам, але ти мусиш.
Тоді ти повернувся додому, сам, залишивши її теж саму в тому холодному будинку, на тому дерев'яному стулі, з облізлим манікюром на руках та розмитим макіяжем на обличчі.
Ти зняв лінзи та дістав окуляри в мегастильній оправі, погодував кота, випив томатного соку та подумав про те, що треба купити нові сорочки та брюки, які побачив на днях у магазині друга-дізайнера. Ти пішов спати.
Вона виглядала такою нікчемною, що неприємно було і згадувати. Але ти не міг заснути. В голові крутилися різнокольорові картинки. ...Вона місяцьь тому, ще без манікюра та макіяжа, така маленька та незіпсована...Неділю тому в твоєму ліжку така нескінченна...Шість днів назад, роздивляючись мапу світу зізналась, що має лише дві мрії: Берлін і стати самостійною...Сьогодні...всь ранок дивилася в куток але чомусь так і не заплакала.
Але то вже її справа.
Заснути було важко. Але тобі насправді було плювати на її подальшу долю, тим паче, що там все й так було зрозуміло: вона мала померти. І це було тільки її проблемою.
Зачіпало лише те, що вона сказала вранці: "Пішов ти!", і мовчки чекала, поки ти почистиш зуби, приведеш себе в порядок та підеш, а на прощання не промовила і слова.
Через місяць вона поїхала в Берлін та стала щасливою.
А ще через рік виявилося, що програв саме я. Я був смертельно хворий, але чекати мав роки... Жити із знанням того, що невдовзі помру. Я зійшов з розуму.
Їй було легше, ніж мені. Її збило авто, неочікувано та несподівано. Вона була щасливою.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design