Ну, що, пані та панове, вирішив і я свої п’ять копійок вставити. Цей рік був багатий на цікаві твори і авторів, число яких помітно перевищує 10. Тому вибачаюсь у тих, кого обійшов своєю увагою в цій виборці. І особливо прошу пробачення у наших прозаїків: я не прозаїк, прозові твори читаю значно менше, ніж поетичні...це я не для виправдання, а для пояснення кажу.
Отже, поетичні твори, що вкарбувались в пам’ять мою до кінця днів. Значиться, п’ять хлопчиків:
1. Олександр Корж. Кадмій.
2. Kolonjuk. Fast_ein_getto.
3. Володимир Чернишенко. Новоріччя.
4. Гнат Дарнишин. Еротика
5. Тарас В’єнц. Срітення (з Й. Бродського).
і п’ять дівчат:
6. Ганна Осадко. Перша і друга котяча елегії.
7. Дана Рудик. Електричка Львів-Здолбунів.
8. Тетяна Мельник. Мов шершень.
9. Vita. Я причаюся на самому дні.
10. Анна Хромова. Дід.
П’ять найцікавіших рецензій я вже презентував: http://www.gak.com.ua/creatives/1/6683
В номінації „Найцікавіший дебют” я би назвав одного хлопця – це Володимир Чернишенко. І одну дівчинку – це Wanda N.
Найплідніший рецензент серед поетів – це, ясний перець, вельмишановний наш
Рабінович, невідомий поет.
А серед поетів відомих, тобто зареєстрованих, я би знову назвав одну дівчинку і одного хлопчика:
Дана Рудик і
Тед Лещак.
Обом хочу виразити свій глибокий респект за доброзичливість і тактовність їх рецензій.
До них я би додав одну бактерію: e.coli. Веселі рецензії пише цей одноклітинковий друг.
Моя власна номінація: найплідніший поет. Це пан Vasyl R.
Усім гаків’янам хочу подякувати за приємний час, що я провів, читаючи ваші креативи, і побажати вам багато натхнення в новому році.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design