Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51016
Рецензій: 95760

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 7569, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '18.224.0.25')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза роздуми

Страхи приходять уночі

© Моріка, 14-12-2007

Страхи приходять уночі

І поринувши в тишу, ми губимось в ній. Змішуються в голові колишні думки, які здавались раніше зрозумілими, а тепер немає сенсу в них, розчиняються мрії і бажання, бо чим більше думаємо про них, тим більше знаходимо причин, що стануть на заваді їх реалізації.

І потонувши в байдужості темної ночі, наше серце прискорює свій стукіт, кров пульсує сильніше, думки розбиваються, мов морські хвилі об скелі, а очі вдивляються в тіні нічної стелі.

І загубившись серед страху не встигнути, програти, зупинитись, здатись, не виконати, не подолати, не підійти, не зрозуміти, не здійснити і не реалізувати, чимдуж шукаємо сну, щоб завтра скоріше прокинутися навздогін тому, що боїмось упустити, але так і не знаходимо його. А вранці, прокинувшись, знов відчуваємо безпеку, примарним і далеким стає те, чого боялись уночі, і знову поринаємо у лінощі й байдужість, хоча десь у душі все ще кричимо, що треба йти до перемоги, але зупиняємось і чекаємо, лиш не ясно, чого саме.

І знову впавши в ніч, стаємо заручниками тих самих страхів, і ледь долаючи чи забуваючи про них, провалюємось знов у сон, щоб знову вранці відродитись в цілковитій безпечності.

І так життя йде по колу, циркулюючи з дня до ночі. І не міняються люди і їх страхи, змінюються  лише декорації часу, року, сезону та моди. А ми лишаємось такі ж, як мільйон років тому...

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Влучно...

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Костенко Олександр, 14-12-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.91560006141663 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …