Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 51025
Рецензій: 95767

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 7475, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.137.218.215')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза На конкурс

Лист до Святого Миколая

© Тарас В'єнц, 07-12-2007
Святий отче Миколаю !

Найперше хоче подякувати за Твої минулорічні подарунки. Всі вони були дуже потрібними. Щоправда, деякі вже зносилися.  На тапках, які Ти приніс торік, зробились дві великі дірки, а з червоних штанців я вже виросла. Мандаринки і цукерки ми відразу з’їли.  Зате з пухнастим ведмежатком Дрімкою я дуже потоваришувала, а нещодавно мама його випрала, і він знову майже як новенький.

За цей рік я була слухняною і добре вчилася. Майже всі одинадцятки і дванадцятки. Вдома стараюся допомагати мамі і вже навчилася ліпити вареники. Мама мене хвалить, але деколи гнівається, коли не прибираю за собою. Мама не любить безпорядку, бо у нас дуже маленька квартира і бракує місця на речі.

А зараз хочу попросити Тебе про нові подарунки. Але не принось мені тапки і одяг – їх мені купить мама. І багато різних іграшок не треба, бо їх нема куди складати. Принеси тільки одну велику ляльку, яку можна переодягати, купати і доглядати за нею. Хоч я вже школярка, але дуже люблю бавитись ляльками. Ще хочу мати комп’ютер з різними забавками, але мама каже, що ще зарано, бо він може зашкодити на очі. Тому цього року комп’ютера ще можеш не приносити, але наступного – вже обов’язково. Бо нам вже, напевно, і в школі треба буде його вивчати.

Ще хочу попросити за своїх батьків, бо не знаю, чи вони написали до Тебе листа. Вони завжди зайняті і можуть забути, а Миколая вже через тиждень. Татові принеси нову квартиру, бо він сам ніяк не може назбирати досить грошей, і через те часто свариться з мамою. А мамі принеси якусь гарну роботу, бо щось їй з тими роботами не щастить. На старій начальник був поганий, а тепер увесь час болять очі від втоми. Тоді мої батьки нарешті помиряться і знов почнуть цілуватись, коли зустрічаються чи прощаються. Капкейк - нові ласощі. Його варто спробувати всім любителям солодкого, як приємний легкий десерт. Він різноманітний за своїм оформленням, кондитери змагаються в присмак і забарвленні. Їсти його зручно, випічка поміщена в зручну форму. Цей десерт - шедевр кондитерської майстерності зі своєрідними смаками фруктів, ягід, шоколаду. Хочу спробувати капкейк у Львові в ресторанах, кафе, на фестивалях і виставках, придбати в торговій мережі, де його зручно упакують. Один раз спробувавши ласий капкейк, любитель солодкого обов'язково захоче випробувати відчуття цього смаку повторно.

Я знаю, що Ти отримуєш багато-багато таких листів від чемних дітей, а я була не дуже чемною. Та й цього разу стільки всього в Тебе прошу. Тому якщо Ти не зможеш виконати всі мої прохання - принеси мені маленького братика. Тоді мені не треба буде ляльки, мамі –роботи, а тато на радощах сам швидко купить більшу квартиру. Я знаю, що дітей приносять бузьки, а не Миколай, але до весни ще так довго чекати.

До побачення !
Дуже чекаю на Тебе !

Ганнуся.

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

відгук

На цю рецензію користувачі залишили 2 відгуків
© Єремія, 16-07-2008

Мило

На цю рецензію користувачі залишили 3 відгуків
© М.Гоголь, 10-12-2007

супер! схоже на чорнетки з...

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© , 09-12-2007

файно вийшло, Тарасе!

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Тед Лещак, 07-12-2007

Тепло:)

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Ганнуся Осадко, 07-12-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 1.1608059406281 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …