Коли ти не встигнеш сказати останнє слово "люблю", буде вже запізно. І тобі залишиться тільки рахувати на пальцях кількість несказаних слів. Я вже почала: "один..."
- Страшно, так?
- Дуже страшно.
А сказати вголос наче соромно. І це так...по-дитячому. Але час іде, і скільки його залишилося, не знає ніхто.
Якби життя було постійно схоже на тригонометричну фкнкцію, де різниця квадратів a і b завжди буде дорівнювати різниці a і b, помноженої на їх суму, все було б легше.
- Вгадай, якого кольору?
- Можливо, темно-синього?
- Приблизно так. Але ні в якому разі не чб.
Ти гуляєш по місту з власною музикою у вухах, фарбуєш нігті яскравими кольорами, щоб вирвати себе з того стану, ти носиш чорні пальта та не сприймаєш людей всерйоз.
Ти хочеш чорняве кучеряве. Але здебільшого вже пофігу. І кольори також втратили своє значення.
Закрий лоба, відкрий очі, спробуй зігрітися в останній день осені, коли всі розбилися по парам, хоча й не по своїм. Як?
А ти відмовляєшся від відчуття необхідності та гарного сексу на один раз. І вже не маленька, щоб хотіти казки. І ти це розумієш. Але відмова - остаточне рішення.
Ти ще досить маленька. Хоча...
Намалюй у блокноті сонце, видихни повітря на холодне скло, не пий більше алкоголь, спи...
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design