Коля, ти МУДАК. Ти мені скажи: чого жодного разу не поклав подарунка під подушку?
А я так ждав. Я ночами не спав. Мені, знаєш, навіть подарка не треба. Мені оце тільки пообщаться хотілось. Ну, знаєш, по душам. Отак от по-серйозному. І от не зустрів я тебе.
Це мене, знаєш, дуже зачіпає за живоє. Це тобі не хіхоньки-хахоньки. Це всьо серйозно.
І вобще, я парень очєнь серйозний. У мене всьо на високом уровнє, нє то шо у нєкоторих.
Я хазяйська людина.
Так от, Коля у мене до тебе вопрос, замєть не просьба, а іменно вопрос: до какіх пор з нас будуть робить хуторян? Нє ну понятно, то шо ми чогось не понімаєм, це само собой.
Но ми ж не повні ідіоти. Ось дивимось ми з жінкою телевізор, новості, і я значить питаю:
„ Валєнтіна, я пахож на ідіота?” Валя на мене дивиться, отак от якось довго, з різних сторін, ну око там прижмурює. Я кажу: „ Ну хватить уже на красоту дивиться, ти кажи пахожий чи не пахожий?!”. Ну жінка тоді і каже: „ Нє Вася, ти пахож на довбо....” Тьху! Дурепа! Тоже ше мені найшлась.
Але знаєш не дивлячись, на всі тяготи жизні, я щаслива людина. І скажу тобі, ось чого:
я до сих пір вірю у світле майбутнє. Звичайно вже не для себе, але для моїх дітей. Я вірю в тебе Коля, з самого дєтства. І хоч в десять років мені казали: „ Вася, Діда Мороза і Святого Миколая нема”. Я про себе думав: „ Пиздіть, пиздіть гадські діти!”.
В часи тотальної брехні, людям потрібні герої, Коля, а не сало у кишенях і локшина на вухах.
Приходь, побалакаємо.
Назавжди твій Василь
P.S.: Пишу зарання, бо в нас так почта работає, шо ну його в баню. Пісьмо прийде якраз числа шістнадцятого. Так шо приходь, полялякаємо.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design