Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2683
Творів: 50953
Рецензій: 95696

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 7307, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.237.51.235')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза лист

лист до Діда Мороза

© зІрка, 25-11-2007
Привіт, це знову я. Ти помітив, що мої листи надходять до тебе з певною регулярністю, але набагато рідше, ніж думки?
От мене завжди цікавило, як ти там взагалі розгрібаєш  завали людських думок? чи може у тебе є секретарка? Або дорогий, модний комп, який сам все розставляє по полицях. Комп. І я хочу комп. Ти ж знаєш, як я хочу мати комп. Мені не потрібна здоровенна машина, а такий, маленький ноут, який я братиму з собою і записуватиму туди свої роздуми. Блокноти я вже не катірую і через це думки забуваються, бо не записані, а мені їх так не вистачає часом. Або краще подаруй мені записувач думок, щоб під”єднуючи до компа, через юесбі, всьо копіювалось у форд і нічого не треба було набирати. Сьогодні сталася така кумедна історія, ну, із тих, що завжди трапляються, коли ми з Сєрим гонимось, було весело і  смішно, але через то, що я нічого не записала, я забула що саме кумедного було. Сумно, правда?
А ще..  діду, ти, правда, зробиш, усе, що я забажаю? Якщо я попрошу щастя, ти мені його подаруєш? Тільки не в новорічну ніч. Тобто не лише в новорічну, а так, щоб назавжди.. ти ж знаєш, що для мене щастя, я щоразу кажу тобі про це. І не треба казати, що щоб бути щасливою, мають бути якісь негаразди, на фоні яких я бачитиму щастя у всьому. Мені, будь ласка, щоб кожен день був кращим за попередній, без тупих порівнянь. Без осінніх депресняків, без бодунів і почуття провини.
Ну, хочеш я тобі щось подарую? Тільки, ти маєш написати мені, що ти хочеш. І я подарую. І не треба прохань, щоб я більше не писала тобі, ти ж знаєш, що з цього нічого не вийде=)

Кілька днів чекаю на твій лист, спеціально не відправляю цей, щоб повідомити, чи подарую тобі те, що ти хочеш. А ти не пишеш. Можливо ти сором”язливий? Ти не хочеш ділитися своїми бажаннями? Дивний ти. Я ж від щирого серця..
От, подумала ще, подаруй мені здійснення мрій. Хоча б однієї. Я не попрошу у тебе багато грошей, якщо ти про це подумав. Таке просте... можна мені кохання? Справжнього, взаємного. Так, я дивилась той фільм, де Джим Керрі казав, що не можна заставити людину покохати тебе. Але ж можна все влаштувати, по хитрому. Тобі цікаво? Знаю, що цікаво, очі блищать, а за білою бородою ховається посмішка=) можна ж щоб людина кохала мене, а себе я примушу її любити. Тобто його. Ти ж знаєш про що я.
Ніби й не багато попросила, але чи зможеш ти виконати все? Принаймні спробуй, добре?

P.S.  ще одне, діду, останнє, нехай ті, хто читатиме цього листа не пишуть дурних рецензій, ніби я пишу з помилками і замість “всьо” треба писати “все”

                                                                                         Дякую, за те що виконаєш
                                                                                                                          Твоя я

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

[ Без назви ]

© Женя-тян, 13-12-2010

Ми всі схожі у своїх бажаннях

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Orysya Kvitka, 30-11-2007

подарунок для діда Мороза

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Myroslava, 26-11-2007

"Всім щось потрібно від Бога, а от що потрібно самому Богу?"

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Олег Derim, 26-11-2007
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.69979190826416 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …