Українська банерна мережа

Украинская Баннерная Сеть
 
 

Жанри

Гоголівський ФОРУМ




AlmaNAH






Наша статистика

Авторів: 2685
Творів: 50998
Рецензій: 95738

Наша кнопка

Код:



Ошибка при запросе:

INSERT INTO `stat_hits` VALUES(NULL, 726, 0, UNIX_TIMESTAMP(), '3.15.235.196')

Ответ MySQL:
144 Table './gak@002ecom@002eua_prod/stat_hits' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

Художні твори Проза

Амур-убивця

© Ігор, 13-02-2006
Він сидів в кутку, і як на зло на метр над ним висів динамік. Погано було не те що він висів, і навіть не те, що обмотані дешевим скотчем опори, грозили опустити динамік на голову, а те що з колонки лилося ндтужне завивання Лори Кані:
"Розкажи мені...
Чому, чому, чому..."
"В ***ду, ***ду, ***ду" - невдало зрифмував Амур, і пригубив келих, після чого швидко запив дешевий коньяк вишневим соком. Цей ритуал повторювався ось уже третій рік. КОньяк був як допінг, він вселяв впевненість, розганяв адреналін, і підбадьорював. А вишневий сік. Це вона сказала, що ним найкраще запивати коньяк. Тому він і пив його, хоч і ненавидів терпкість, яка лишалася в роті після нього.
Отже, перше пригублення, і перший етап! Вибір пари. В "кафє" день Валентина справляли за пятьма-шістьма столиками. За шостим, правда сидів лише один Амур, але він теж його справляв... Правда трохи своєрідно... Отже три компанії, і дві пари! Чудово! Амур пригубив вдруге...
...Він ніколи не розумів сенс цього дня. Може тому-що ніколи не отримував валентинок? В школі всі, ВСІ пацани в класі, навіть "опеньок" Семен, який нічим, крім дивного ржання не виділявся. Але чого було сподіватися? В цьому ліцеї вчилися діти місцевих мажорів, і дівчата воліли писати валентинки, синкам локальних бандитських авторитетів, ніж Амуру - сину інженера з загниваючого заводу. Тільки раз він святкував день св. Валентина. Але як це святкування закінчилося....
Яка з двох? Перша йому несподобалася - блондинка з дитячим личком, і схожий на чурку похмурий чувак. Блондинка, явно хотіла "роздуплити" його, але чувак не давався, ніби був чимсь незадоволений. Ні, не так! Він б-о-я-в-с-я! Амур мав нюх на таке. Можливо він і ніколи не цілувався. Ні, ці ні!
Друга парочка складалася з симпатичної червоноволосої дівчинки і повнуватого пацана. тут усе було навпаки. Пацан був явним лопухом, але щось жартував і цілував дівчину, а та сумно крутила фужер з вином. Вона напевне мріяла про принца на чорній "бесі" і з гаманцем повним долярів, а не про нього. Треба Допомогти дівчинці!  Амур пригубив втретє...
...Це вона назвала його Амуром. Спочатку коли вони кохалися, вона то кричала, то пристрасно шепотіла "Mon, Amour!", а потім називала його так завжди. Так вона називала і чотири роки тому, коли в День Валентина, вони так і не дійшли, до квартири, яку він знімав, коли бувдоїжаючим студентом. Так плоско як  цей твір - коньяк підбадьорив її і вона перебігла дорогу. Точніше недобігла...
...Пара обрана Амуром, встала і він допив коньяк. Він прослідував за ними, і коли вони зайшли в неосвітлений підземний перехід, він набравши повні груди загазованого повітря рушив за ними...

Далі - додумуйте самі. Хтось побачить як Амур вбиває їх, хтось якийсь хепі-енд:
-американський - дарує їм мільйон баксів!
-шведський - спокушає їх, і вони втрьох їдуть до нього на квартиру!
-український - дає тому пацану в морду, а сам з дівчинкою йде в нічний клуб, і дарує їй незабутній День св. Валентина!

Написати рецензію

Рекомендувати іншим
Оцінити твір:
(голосувати можуть лише зареєстровані)
кількість оцінок — 0

Рецензії на цей твір

Було ло би добре, якби не в падло

На цю рецензію користувачі залишили 1 відгуків
© Аскольд, 22-02-2006

Я додумую самостійно, як і пропонувалося:

© Д.Э., 17-02-2006

Нема лаве - нема коханнє

© М.Гоголь, 15-02-2006

[ Без назви ]

© Калниш, 15-02-2006
 
Головна сторінка | Про нас | Автори | Художні твори [ Проза Поезія Лімерики] | Рецензії | Статті | Правила користування | Написати редактору
Згенеровано за 0.96816897392273 сек.
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування KP-design
СУМНО
Аніме та манґа українською Захід-Схід ЛітАкцент - світ сучасної літератури Button_NF.gif Часопис української культури

Що почитати

Історія Європи. Український погляд
Кожен з нас має знати історію власного народу. Бо історія – це його посвідка на проживання на рідній …
Погляд на світ через призму пародії.
«Прометей поміж грудей» – тільки ця провокативна назва збірки чого варта! І це не натяк, це те, про …
День Соборності України
Вітаємо всіх з днем Соборності! Бажаємо нашій державі незламності, непохитності, витримки та величчі! …
Українські традиції та звичаї
Друзі! На сайті “Онлайн Криївка” є дуже цікава добірка книг про українські традиції та звичаї. …