Доброго ранку зоря. Дорого ранку небо. Доброго ранку всесвіт. Я бачу вас і нехтую відчуттями. Дивно – нехтую відчуттями, але це саме так. Я нехтую відчуттям необхідності йти на роботу, відчуттям необхідності що-небудь робити.
Відбувається ще з моменту, як ми утворили всесвіт.
Ти зоре моя! Ти те, що зупиняє мене для всесвіту. Ти пояс безпеки – нелогічної та недієвої. Ти мить щастя – коротка та примарна. Ти нічого – ти всесвіт!
Ти і тільки ти знищила мій світ, моєї логіки. Я не існую без твоєї частки… Банальності. Я не ХОЧУ цих стандартностей!!! БУЛА ТИ, БУВ Я – БУДЬМО МИ!
В очах побіліло. Я встав, накинув свій улюблений махровий халат і поповз до кухні.
Хай йому грець! Нащо мені туди! НА РОБОТУ! Але спершу до ванної! – лунало в моїй голові.
Поступово до тями прийшов і розум. А заразом виникло багато питань, відповідей, думок, дурниць…
Робота врятувала години на дві – до подання звіту шефові.
Що це? – очі додавали – І де ти?
Мозок сприйняв це як – Іди ти!
Абсурд, усюди абсурд!
Поттерівські часи, всесвіти… Ти мабуть остаточно з’їхав з глузду шановний! У тебе робота, обов’язки, не створені плани на майбутнє! Ти хочеш, я повторюю, ТИ ХОЧЕШ САМОВДОСКОНАЛЕННЯ! – слова внутрішнього голосу, чи як його там, порушували спокійно пропливаючі мрії мозку, який був не тут, а десь там…
Мабуть так люди доходять до втрати того самого глузду, а я ще ні. Чому? Ще не час, чи я вже поїхав? Чи ще не доїхав?...
Це було в останнє… Сьогодні він вже не зміг і не схотів зупиняти цей потік самозгенерованих пустотою думок…
Усі права застережено.
Всі права на сайт належать ТОВ «Джерела М»
Авторські права на твори та рецензії належать їх авторам.
Дизайн та програмування
KP-design